Αξιολόγηση Θέματος:
  • 4 Ψήφοι - 3.75 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Στην δικαιοσυνη ο δημαρχος Στυλιδας για το ανοιγμα των διοδιων
#1
Στη σύλληψη του δήμαρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου προχώρησαν στις 3 το μεσημέρι οι αστυνομικές αρχές, μετά από εντολή του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας.
Ο Απόστολος Γκλέτσος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα με τη δικογραφία, που είχε σχηματισθεί σε βάρος του ιδίου και συνεργών του, για αυθαίρετη αφαίρεση πλευρικών στηθαίων ασφαλείας από οδικό άξονα.
Ο δήμαρχος Στυλίδας κατηγορείται για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβίαση διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Γκρέμισαν ξανά τις μπάρες
Νωρίτερα, με πρωτοβουλία του είχαν ανοίξει και πάλι οι πλαϊνές μπάρες πριν και μετά τα διόδια Πελασγίας. Από το πρωί άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο οι κάτοικοι της περιοχής, ενώ λίγο αργότερα μηχανήματα του δήμου γκρέμισαν και πάλι τις μπάρες και δημιούργησαν σημεία πρόσβασης των αγροτικών δρόμων στο κύριο εθνικό δίκτυο παρακάμπτοντας τα διόδια της Πελασγίας.
Τη Δευτέρα το απόγευμα, συνεργεία της εταιρείας έβαλαν και πάλι τις μπάρες, τις οποίες γκρέμισαν εκ νέου σήμερα το πρωί τα χωματουργικά μηχανήματα του δήμου της Στυλίδας. Οι κάτοικοι παραμένουν στην περιοχή προκειμένου τα συνεργεία της εταιρίας να μην επανατοποθετήσουν το στηθαίο και υπογραμμίζουν πως θα μείνουν εκεί μέχρι το βράδυ.
Ο Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει αποφασισμένος να κρατήσει ανοικτό τον παράδρομο της εθνικής οδού στο ύψος της Στυλίδας έτσι ώστε να περνούν οι κάτοικοι της περιοχής χωρίς να πληρώνουν διόδια. Με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Στυλίδας Απ. Γκλέτσος είχε καλέσει όλους τους κατοίκους της περιοχής σε συγκέντρωση, σήμερα Τρίτη, λίγο πριν από τα διόδια της Πελασγίας για την οριστική λύση στο πρόβλημα διέλευσης των οχημάτων από τα διόδια, όπως σημειώνει στο κείμενο της ανακοίνωσης.
Παίρνουν τα μέτρα τους...
Προκειμένου να εμποδίσει τον Απ.Γκλέτσο, ο αστυνομικός διευθυντής Φθιώτιδας προφασιζόμενος κυκλοφοριακές ρυθμίσεις απέκλεισε την Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) στο τμήμα της εθνικής οδού από τις Ράχες έως τα όρια της Φθιώτιδας με τη Μαγνησία, αλλά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν συνελήφθη τη Δευτέρα, παρά το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της Νέας Οδού ειδοποίησαν την αστυνομία κατά τη διάρκεια της επιχείρησης από τον δήμαρχο Στυλίδας, καθώς λόγω του αξιώματός του παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων. Εν τω μεταξύ, η εταιρία που εκμεταλλεύεται τα διόδια δεν δέχεται τις κάρτες ελεύθερης διέλευσης που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στους κατοίκους της Πελασγίας και πλέον οι διερχόμενοι από την Πελασγία πληρώνουν κανονικά 2,6 € για κάθε διέλευσή τους. Πηγη ειδησης / News 247.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)