Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απορία σχετικά με τους προορισμούς
#11
(28-12-2010, 01:23 PM)antonis Έγραψε: Ο περιορισμός που αναφέρεις ίσχυε και πριν απο τη δημιουργία των ΣΕΠ. Ωστόσο, ίσχυε μόνον για τα 501/527 και σίγουρα όχι για το 538/539 που ήταν γραμμή κορμός. Επίσης δεν πρέπει να ίσχυε για τα 401, 402, χωρίς όμως να είμαι 100% σίγουρος. Πιθανόν να ίσχυε για το 403 που ήταν σπάνιο και είχε 1 δρομολόγιο την ώρα. Επίσης στα λεωφορεία των Μελισσίων (410 κλπ) η πρωτη στάση αποβίβασης ήταν η Ζέρβα. Αντιθέτως στην κάθοδο δεν υπήρχε περιορισμός στην αποβίβαση, παρά μόνον στα λεωφορεία για Πειραιά (517/18/19) όπου 1η στάση αποβίβασης ήταν το Γηροκομείο.

μπορω να σας επιβεβαιωσω σαν κατηκος χαλανδριου,διπλα απ την αφετηρια του τοτε 402,δεν υπηρχε περιορισμος ποτε ουτε επι εας ουτε επι σεπ η εθελ.σε κανενα απο τα 401,402,403,404 της αφετηριας τησ οδου τζορζ της καννιγγος.μονο εχpress δρομολογια το πρωι κ το μεσημερι που εκαναν επιλεκτικες στασεις(κ ηταν ολα τους σταγιερακια..AngelHeartRolleyes......αχχχχ)
Απάντηση
#12
(28-12-2010, 01:39 PM)cmegas Έγραψε: Μα και χωρίς τις πορτοκαλί πινακίδες (αν κατάλαβα καλά σε αυτές αναφέρεσαι), σταματάνε και στις αντίστοιχες της ΕΘΕΛ.

Ναι αυτες εννοω, απλα ομως οχι σε ολες τις ΕΘΕΛ...
Απάντηση
#13
Όντως μερικές φορές δεν συμπίπτουν. Π.χ. έξω από την δουλειά μου (Αλεξάνδρας και Λουκάρεως) η στάση των ΚΤΕΛ είναι απέναντι από το ΙΚΑ ενώ του ΟΑΣΑ απέναντι από τον Άρειο Πάγο. Έξω από τον σταθμό των Αμπελοκήπων όμως είναι μαζί.
Απάντηση
#14
(27-12-2010, 05:02 PM)panos81 Έγραψε: Παρατήρησα στην ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ Αττικής ότι, αν βάλουμε στην αναζήτηση δρομολογίων την Αθήνα ως αφετηρία, μεταξύ των διαθέσιμων προορισμών συγκαταλέγονται κάποια μέρη όπως η Αγία Μαρίνα, η Σαρωνίδα, η Παιανία, η Παλλήνη, το Κορωπί και το Λαγονήσι, που επίσης εξυπηρετούνται από γραμμές της Ε.ΘΕ.Λ., και στα εισιτήρια δείχνει μεν μια τιμή αρκετά πιο τσουχτερή από την αντίστοιχη του Ο.Α.Σ.Α. που όμως παρέχει σαφώς πιο άνετη μετακίνηση (με πούλμαν) απ' ότι με αστικό λεωφορείο, χώρια ότι παρέχει το σημαντικό στις μέρες αυτές πλεονέκτημα ότι τα ΚΤΕΛ δεν απεργούν.

Όντως λοιπόν υπάρχει η δυνατότητα να πάει κάποιος στην Παιανία, το Κορωπί, την Παλλήνη κ.τ.λ. χρησιμοποιώντας ΚΤΕΛ; Και αν όντως αυτό επιτρέπεται, γιατί να μην παρέχεται η ίδια δυνατότητα για άλλες περιοχές της Αθήνας κατά μήκος των διαδρομών του (π.χ. Κηφισιά, Γλυφάδα, Αγία Παρασκευή, Ελευσίνα κ.τ.λ.);

Πάνο, πολλοί είναι που χρησιμοποιούν το ΚΤΕΛ (αντί ΟΑΣΑ) για μετακίνηση πρός αυτές τις περιοχές. Ελευσίνα, Κορωπί, Παλλήνη, Πικέρμι, Παιανία ακόμη και Γλυκά Νερά είναι τα πιο χτυπητά παραδείγματα.
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση
#15
Και μάλλον θα προστεθεί ακόμα ένας... ο υπογράφων... εφόσον υπάρχουν δρομολόγια που ανεβαίνουν την Λεωφ. Κηφισίας (με προορισμούς στην βόρεια Αττική)...
Απάντηση
#16
Σήμερα πάντως κατέβηκα όλη την Λεωφ. Κηφισίας από τον Άγιο Θωμά (Ε14) και κάτω και όλη την Λεωφ. Αλεξάνδρας, και στην κατεύθυνση προς Πεδίον Άρεως δεν είδα ΟΥΤΕ ΜΙΑ στάση ΚΤΕΛ (ενώ στην κατεύθυνση προς τα έξω υπήρχαν αρκετές). Τόση στραβομάρα έχω ή όντως δεν υπάρχουν; Πού επιβιβάζουν/αποβιβάζουν τότε τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ; Στις στάσεις του ΟΑΣΑ;
Απάντηση
#17
Στα δρομολόγια του Ωρωπού, Αγίων Αποστόλων και Βαρνάβα από ποια στάση και μετά αποβιβάζουν επιβάτες ξεκινώντας από Αθήνα προς τα εκεί?
Απάντηση
#18
Το λεωφορείο των Μεγάρων από ποια στάση και μετά αποβιβάζει στην κατεύθυνση προς Μέγαρα, κατεβάζει Σκαραμαγκά ή από Ελευσίνα και πέρα?
Απάντηση
#19
Το παραλιακό δρομολόγιο Ν.Μάκρη-Μάτι-Αθήνα ενώ στην κατεύθυνση προς Ν.Μάκρη περνάει μπροστά απ΄το λιμανάκι της Ν.Μάκρης, προς Αθήνα πηγαίνει από Λ.Μαραθώνος και στρίβει στην οδό Αεροπορίας. Τώρα που άνοιξε το Marathon beach πρέπει και στην κατεύθυνση προς Αθήνα να περνάει μπροστά απ΄το λιμανάκι γιατί απ΄το Marathon beach μέχρι τη Μαραθώνος είναι 200 μέτρα με τα πόδια.
Απάντηση
#20
Μπορεί να μου πει κάποιος για την επιβατική κίνηση του ΚΤΕΛ Αττικής στο τμήμα Βάρκιζα-Σαρωνίδα εάν έχει κόσμο? Στο Ε22 στριμώχνεται ο κόσμος.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)