Αξιολόγηση Θέματος:
  • 8 Ψήφοι - 1.63 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Το Βήμα] Νέες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λεωφορεία από την Τετάρτη
#21
Μην τυχόν και παραδεχτούν τις ευθύνες τους!

Το ότι φοροδιαφεύγει ο Α τραγουδιστής ή το Β μανεκέν ή ο Γ ποδοσφαιριστής ή ο Δ δικηγόρος, νομιμοποιεί τις δικές τους απεργίες! Άκουσον άκουσον! Συγνώμη αλλά και το άτομο με την μεγαλύτερη νοητική υστέρηση στον κόσμο, αν άκουγε κάτι τέτοιο θα πάθαινε ασφυξία από το γέλιο. Πού νομίζουν ότι απευθύνονται; Και στο κάτω κάτω, αν εγώ αποταθώ στον Δ δικηγόρο για μια υποθεσή μου και κάνει την δουλειά του, αφοδεύθηκα (για να το πω πιο κόσμια :-) ) εγώ αν φοροδιαφεύγει. Το καθήκον του απέναντί μου το έκανε, ούτε εμπόδισε κάποιον άλλο από το να φέρει σε πέρας το καθήκον του απέναντί μου.

Τα λεωφορεία έχουν ξεκινήσει από πριν τις 9:00 πάντως, στις 8:40 είδα σε κυκλοφορία οχήματα και στο Α7 ή Β7 και στο Β5 και στο 230. Τα τρόλλεϊ είναι ακόμη "μέσα". Με το μετρό δεν ξέρω τι έγινε, αν άφησαν να ξεκινήσουν τα τρένα στις 9:00 ή αν θα πάει για 24ωρη.
#22
το θεμα ειναι οτι παιρνουν κ απλους εργαζομενους,οι καθε "συνδικαλιστες-υπερσπιστες",στο λαιμο τους!!!απλοι ανθρωποι του μεροκαματου!!!αλλα φταινε κ αυτοι που δεν τουε ξυλοφορτωνουνε!!!!
ΑΣΣΟΣ κ πασης Ελλαδος...-1-
#23
Στους δρόμους αρχίζουν να επανέρχονται από τις 9 το πρωί αστικά λεωφορεία και τρόλεϊ ωστόσο όπως επισημαίνει ο ΟΑΣΑ τα δρομολόγια θα αποκατασταθούν πλήρως τουλάχιστον μια ώρα μετά τη λήξη της στάσης εργασίας. Την ίδια ώρα, σε λειτουργία τίθενται Μετρό και ΗΣΑΠ. Tο πρωί, εργαζόμενοι έκαναν κατάληψη στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα για να περιφρουρήσουν τη στάση εργασίας. Κανονικά εκτελούνται από νωρίς το πρωί τα δρομολόγια του Προαστιακού.

Οι κινητοποιήσεις επαναλαμβάνονται σήμερα από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς προγραμματίζουν κινητοποιήσεις και για την Τετάρτη 5 και τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oasa.gr .
#24
(03-01-2011, 10:17 AM)giorgos 0303 -1- Zaharo Έγραψε: το θεμα ειναι οτι παιρνουν κ απλους εργαζομενους,οι καθε "συνδικαλιστες-υπερσπιστες",στο λαιμο τους!!!απλοι ανθρωποι του μεροκαματου!!!αλλα φταινε κ αυτοι που δεν τουε ξυλοφορτωνουνε!!!!

Όλοι το παιχνίδι των συνδικαλιστών παίζουν. Και οι άλλοι εργαζόμενοι, και η αστυνομία, και η κυβέρνηση, και οι δικαστικοί απ' ότι φαίνεται. Γιατί αν δεν ήταν έτσι, τότε οι απλοί εργαζόμενοι του μεροκάματου (οδηγοί, τεχνικοί κ.τ.λ.) θα πήγαιναν στην δουλειά τους κανονικά και εκεί θα έβρισκαν διμοιρίες των Μ.Α.Τ. να στέκονται περιχαρείς δίπλα στους τσουβαλιασμένους και σιδηροδέσμιους "συνδικαλιστές" οι οποίοι θα επιβιβάζονται στις κλούβες με προορισμό την "στενή", έχοντας εκτελεστεί αποτελεσματικά οι αποφάσεις της κυβέρνησης και του δικαστηρίου. Όμως εδώ είναι Ελλάντα...

#25
αυριο τι θα κανουν??θα κυκλοφορησουν κανονικα???
ΑΣΣΟΣ κ πασης Ελλαδος...-1-
#26
Η συνεχεια εδω

https://leoforeia.gr/forum2/showthread.php?tid=1690


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Ναυτεμπορική] Συνελεύσεις εργαζομένων στα ΜΜΜ την Τρίτη για τις κινητοποιήσεις Konstantinos MercedesBenz 0 2.192 10-10-2011, 08:17 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [ΟΑΣΑ] Ανακοίνωση: Απεργιακές κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ τη Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου GeorgIrisbus 0 2.481 27-09-2011, 03:04 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [ΟΑΣΑ] Ανακοίνωση: Απεργιακές κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ (Τρίτη και Τετάρτη) GeorgIrisbus 0 2.522 26-09-2011, 07:58 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [Το Βήμα] Νεες κινητοποιησεις - Συνάντηση σωματείου ΕΘΕΛ - Γ. Γ. Μεταφορών Cmaniac 92 111.080 09-02-2011, 01:09 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)