Αξιολόγηση Θέματος:
  • 12 Ψήφοι - 2.75 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Πρώτο Θέμα] Έκλεβαν καλώδια του ΟΣΕ με… δανεικό αυτοκίνητο!
#1
Σε περιπετειώδη καταδίωξη κατέληξε το σήμα ενός μηχανοδηγού του ΟΣΕ ότι η αμαξοστοιχία που οδηγούσε είχε ακινητοποιηθεί στην Βοιωτία, εξ αιτίας των καλωδίων που είχαν κοπεί από δίκτυο ηλεκτροκίνησης. Οι αλλοδαποί δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν αφήνοντας πίσω τους τη λεία τους, αλλά και το αυτοκίνητό τους που αποδείχθηκε ότι το είχαν… δανειστεί από ομοεθνή τους!.

Το τρένο παρέμεινε ακινητοποιημένο για περισσότερο από δύο ώρες στο ύψος του χωριού Παρόρι, όπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και σύντομα εντόπισαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του δεν υπάκουσε στο σήμα να σταματήσει για έλεγχο και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη και, μετά από αρκετή ώρα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να το εγκλωβίσουν σε έναν αδιέξοδο αγροτικό δρόμο στην Κωπαΐδα.

Όμως, οι επιβάτες πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν και να πέσουν μέσα σε ένα αρδευτικό κανάλι όπου, με την βοήθεια του σκοταδιού, κατάφεραν να διαφύγουν. Στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν τα καλώδια μήκους 420 μέτρων που είχαν κόψει, αλλά και τα στοιχεία του Πακιστανού ιδιοκτήτη. Ο αλλοδαπός εμφανίστηκε μετά από έξι ολόκληρες ώρες στο αστυνομικό τμήμα Μάνδρας, όπου δήλωσε την κλοπή του οχήματός του.

Εντούτοις, μετά από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι το αυτοκίνητο δεν είχε κλαπεί, αλλά το είχε δανείσει σε έναν συμπατριώτη του! Έτσι, συνελήφθη ως συνεργός, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να βρεθούν και οι φυσικοί αυτουργοί της κλοπής.
Απάντηση
#2
Διαλυση του ΟΣΕ κανιβαλισμος στην περιουσια του.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#3
Σιγά το νέο! Εδώ και κάτι χρόνια, στο τμήμα Αχαρνές-Τιθορέα, το περισσότερο καλώδιο...απλά δεν υπάρχει! Το 'χουν κλέψει ή βανδαλίσει.
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsIt.gr] Θήβα: Ρουμάνοι έκλεβαν συστηματικά τα καλώδια του ΟΣΕ GeorgIrisbus 0 1.743 13-10-2011, 05:16 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [NewsBeast.gr] Έκλεβαν καλώδια από το δίκτυο του ΟΣΕ Konstantinos MercedesBenz 0 1.763 22-08-2011, 06:46 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)