Αξιολόγηση Θέματος:
  • 5 Ψήφοι - 4.2 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύγκρουση λεωφορείου με Ι.Χ.
#1
Σφοδρή σύγκρουση το μεσημέρι λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κέρκυρας με αυτοκίνητο στην κόμβο Λεπενούς, στην ε.ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων. Τον χάρο με τα μάτια του είδαν δεκάδες επιβάτες, νεκρός απεγκλωβίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Άγιο είχαν οι δεκάδες επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Κέρκυρας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Κέρκυρα – Αθήνα και που στο ύψος του κόμβου Λεπενούς, συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το Ι.Χ. κάτω από άγνωστες συνθήκες εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το λεωφορείο, ο οδηγός του οποίου, επιχείρησε να το συγκρατήσει στο οδόστρωμα. Το λεωφορείο, τελικά εξετράπη δεξιά, βγήκε εκτός δρόμου και «κάθησε» σε πυκνά βάτα, καταπλακώνοντας το αυτοκίνητο και τον οδηγό του. Ακολούθησαν σκηνές πανικού, μέχρι να συνειδητοποιήσουν οι επιβάτες πως δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Στο λεωφορείο, μόνον ο οδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι.
Οι επιβάτες βγήκαν έξω από το λεωφορείο ενώ πολλοί διερχόμενοι σταμάτησαν για να δουν τι συνέβη . Αμέσως στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας. της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τότε ακριβώς ξεκίνησε και η επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού του αυτοκινήτου, που ήταν καταπλακωμένο από το λεωφορείο. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκαν εκσκαφείς για να μετακινηθεί το λεωφορείο που είχε κολλήσει σε λάσπες. Μετά από πολλές προσπάθειες, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, το λεωφορείο μετακινήθηκε και απεγκλωβίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, δυστυχώς νεκρός.

www.agriniopress.gr

Το λεωφορείο είναι το #34 Κέρκυρας, MAN 362

Παρακάτω Link με σχετικό Video...
http://www.agriniopress.gr/gegonota/1139-ktelkerkyra
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)