Αξιολόγηση Θέματος:
  • 7 Ψήφοι - 3.14 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ΤΟ ΒΗΜΑ: Υβριδικά μέχρι το 2010 όλα τα κρατικά αυτοκίνητα
#1
Δηλώσεις έκανε σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός εσωτερικών κ.Γιάννης Ραγκούσης αναφορικά με τα κρατικά αυτοκίνητα που ανέρχονται σε 44.000.

Πρόκειται για τα αυτοκίνητα με τα οποία μετακινούνται τα πολιτικά πρόσωπα, όπως υπουργοί, βουλευτές αλλά και πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης, νομάρχες, δήμαρχοι κ.λ.π.

Ο κ. Ραγκούσης ζήτησε να του σταλούν κατάλογοι από τους οποίους να προκύπτει ο αριθμός των οχημάτων που έχει κάθε υπηρεσία. Παράλληλα ζητά να του αναφέρουν τις αιτιολογημένες ανάγκες τους σε οχήματα και μετακινήσεις.

Αναφερόμενος στο Υπουργείο Εσωτερικών έκανε λόγο για 250 αυτοκίνητα, η συντήρηση των οποίων ανέρχεται ετησίως σε 720 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με τις προγραμματικές δηλώσεις του υπουργού για τα τρία επόμενα χρόνια δεν θα πραγματοποιηθεί η αγορά κανενός επιπλέον αυτοκινήτου ενώ μέχρι το τέλος του 2010 όλα θα πρέπει να έχουν αντικατασταθεί με υβριδικά, τα περισσότερα από αυτά θα είναι έως 1.400 κυβικά και πολύ λιγότερα, για λίγα και συγκεκριμένα πρόσωπα, 1.600 κυβικών.

Νομάρχες και δήμαρχοι δεν θα έχουν αυτοκίνητα στο όνομά τους, θα κυκλοφορούν με ένα από τα υπηρεσιακά, διευκρίνισε ο υπουργός εσωτερικών.
Απάντηση
#2
Το ειχαν ξαναπει αυτο και κυκλοφορουσαν ολοι με τα lexus,τι ειδους οικολογια ειναι αυτο με 5αλιτρα μοτερ;;δεν ειδα κανενα να κυκλοφορει με ενα prius,και δεν νομιζω να παρει κανενας τα αμαξια των 1400κυβικων εκατοστων,θα αγορασει δικο του,ετσι και αλλιως τοσα εχουν ''φαει''
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)