Αξιολόγηση Θέματος:
  • 10 Ψήφοι - 3.4 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Διαδικασία ένταξης σε ΚΤΕΛ
#11
Οχι φίλε Βασίλη.Μέχρις στιγμής τα κτελ δεν εχουν φτάσει αυτό το επίπεδο..Μερικοί δεν ξέρουν ακόμη να μιλούν Ελληνικά
Απάντηση
#12
γεια σας παιδια σας βρηκα καταλαθος στο ιντερνετ και θελω να σας κανω μια ερωτηση
υπαρχει περιπτωση να μπορω να αγορασω λεωφοριο+αδεια χωρις να δωσο λεφτα αλλα να κανω καποιο ειδος συμβολαιου και να τα δινω σιγα σιγα?
αλλα εννοειτε να ειναι ασφαλισμενος και εγω και ο πωλητης πχ αν δεν των δωσο εγω τα λεφτα που πρεπει να μπορει να παρει πισω το λεωφορειο καπως ετσι δηλ.
μπορει να ακουγετε χαζο αλλα με περασε σαν ιδεα και την ειπα.
Απάντηση
#13
Υπάρχει κανένας που να ξέρει αν είναι εφικτό αυτό?
Απάντηση
#14
Προφανως αυτο θα μπορεις να το κανεις κατοπιν συνενοησης με τον πωλητη της αδειας και του οχηματος. Απο την στιγμη που λογικα θα τα αγορασεις απο καποιον ιδιοκτητη, η συναλλαγη και ο τροπος πληρωμης θα αφορα εσας τους δυο. Το θεμα ειναι αλλο.

Αξιζει; Πολλα ΚΤΕΛ εχουν σοβαρα οικονομικα προβληματα με τους ιδιοκτητες να "πεινανε". Ισως να το σκεφτοσουν λιγο περισσοτερο και να το εψαχνες καλα.
Απάντηση
#15
(16-07-2014, 06:54 PM)AquaSonic Έγραψε: Προφανως αυτο θα μπορεις να το κανεις κατοπιν συνενοησης με τον πωλητη της αδειας και του οχηματος. Απο την στιγμη που λογικα θα τα αγορασεις απο καποιον ιδιοκτητη, η συναλλαγη και ο τροπος πληρωμης θα αφορα εσας τους δυο. Το θεμα ειναι αλλο.

Αξιζει; Πολλα ΚΤΕΛ εχουν σοβαρα οικονομικα προβληματα με τους ιδιοκτητες να "πεινανε". Ισως να το σκεφτοσουν λιγο περισσοτερο και να το εψαχνες καλα.

αν πεινανε τοτε γιατι δεν τα πουλανε ολοι τους
οι πιο πολλοι που ξερω οτι πουλανε τα λεωφορια ειναι οτι δεν εχουν καποιον να τα γραψουν γιατι ειτε δεν θελουν τα παιδια τους να εχουν λεωφοριο η εχουν αλλο επαγελμα καλυτερο απο αυτο.
(φιλικα παντα μιλαω)
Απάντηση
#16
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο τόπικ, αν δεν είναι παρακαλώ να μεταφερθεί.
Ισχύει μία δημοσίευση που είχα διαβάσει ότι αυξήθηκε το όριο ηλικίας των ΚΤΕΛ απ' τα 23 στα 27? και αν ναι στα νησιά παραμένει στα 27 ή αυξήθηκε και εκεί? το είχα διαβάσει σε αρκετά δημοσιεύματα.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)