Αξιολόγηση Θέματος:
  • 8 Ψήφοι - 2.38 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[nooz.gr] Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία
#1
Τρεις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε, σήμερα το πρωί, στην παλιά εθνική οδό Βέροιας- Θεσσαλονίκης, όταν τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό.

Νεκρός είναι ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου, που ανήκε στην εταιρία Κριεζής Travel, με έδρα το Κιλκίς, ένας ιερέας και ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο "ΑΧΕΠΑ" της Θεσσαλονίκης.

Την ώρα του δυστυχήματος, που σημειώθηκε σε ευθεία δρόμου, διπλής κατεύθυνσης, μήκους περίπου τριών χιλιομέτρων, έβρεχε καταρρακτωδώς και η ορατότητα ήταν περιορισμένη.

[Εικόνα: image.ashx?fid=532603]Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, το φορτηγό έχασε τον έλεγχο κι έπεσε πάνω στο λεωφορείο, που κατευθύνονταν προς τη Βέροια, μεταφέροντας μαθητές και γονείς, σε μοναστήρι της περιοχής.

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν οι τραυματίες, αφού το τροχαίο σημειώθηκε ακριβώς μπροστά από την κεντρική είσοδο του 3ου Τάγματος Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού (ΤΕΑΣ) της Αλεξάνδρειας.

Από την πρώτη στιγμή, άμεση ήταν η κινητοποίηση στο 3ο ΤΕΑΣ, ενώ ενημερώθηκε και το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ). Ετοιμάστηκε το χειρουργείο της μοίρας και τα ιατρεία της προκειμένου να δεχθούν τραυματίες, ενώ αξιωματικοί και στρατιώτες έσπευσαν να απεγκλωβίσουν μαθητές και συνοδούς, τους οποίους και μετέφεραν εντός της μοίρας, όπου τούς παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως δήλωσε ο διοικητής της μοίρας, αντισυνταγματάρχης Νίκος Μπινιατίδης, στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 41 άτομα, εκ των οποίων άλλα φέρουν ελαφρά τραύματα και αμυχές κι άλλα έχουν υποστεί κάποια κατάγματα, όμως κανείς δεν κινδυνεύει.

Περίπου δέκα εκ των τραυματιών έχουν διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, ενώ εμπειρογνώμονες της Τροχαίας βρίσκονται στο σημείο για να εξετάσουν τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα.

Έως και τις 13:15 τουλάχιστον, ο δρόμος, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα παρέμενε κλειστός και η κυκλοφορία διεξαγόταν από παρακαμπτηρίους.

Η μετωπική σύγκρουση του λεωφορείου με το φορτηγό σημειώθηκε στις 9:35 το πρωί.

Σχετικο βιντεο
http://www.youtube.com/watch?v=Tl0cuPgrqgo (Best News)
Απάντηση
#2
ΓΑΜΑΤΑ με κεφαλαια γραμματα!!
ΑΣΣΟΣ κ πασης Ελλαδος...-1-
Απάντηση
#3
Πλακα πλακα τα λεοφωρεια προσφερουν ασφαλεια για τους οδηγους? Ειναι εντελως εκτεθειμενοι σε περιπτωση μετωπικης.
Το συγκεκριμενο λεοφωρειο τι ηταν?
Απάντηση
#4
(23-07-2010, 03:48 PM)Enema Έγραψε: Πλακα πλακα τα λεοφωρεια προσφερουν ασφαλεια για τους οδηγους? Ειναι εντελως εκτεθειμενοι σε περιπτωση μετωπικης.
Το συγκεκριμενο λεοφωρειο τι ηταν?

Ηταν Mercedes-Benz 0404 SHD
Απάντηση
#5
(23-07-2010, 05:39 PM)Thanasis147 Juras Έγραψε: Ηταν Mercedes-Benz 0404 SHD

θαναση στις φωτο που δωσανε μοιαζει με RHD...UndecidedUndecided
ΑΣΣΟΣ κ πασης Ελλαδος...-1-
Απάντηση
#6
(26-07-2010, 08:40 AM)giorgos 0303 -1- Zaharo Έγραψε: θαναση στις φωτο που δωσανε μοιαζει με RHD...UndecidedUndecided
Για κοιτα το υψος που εχει αλλα και οτι πανω απο τους τροχους εχει μεγαλα μπακαζιερακιαWinkWink
Απάντηση
#7
(26-07-2010, 11:08 AM)Thanasis147 Juras Έγραψε: Για κοιτα το υψος που εχει αλλα και οτι πανω απο τους τροχους εχει μεγαλα μπακαζιερακιαWinkWink
Αυτο θα ελεγα.. Ειναι μια καλη μεθοδος να ξεχωρισεις τις υπερ υψωμενες απο τις σουπερ υψωμενες εκδοσεις γενικα των πουλμαν.. Cool
Απάντηση
#8
(26-07-2010, 11:08 AM)Thanasis147 Juras Έγραψε: Για κοιτα το υψος που εχει αλλα και οτι πανω απο τους τροχους εχει μεγαλα μπακαζιερακιαWinkWink

εχεις δικιο!απλα οσες φορες το ειδα ηταν στη δουλεια κ βιαστηκα....!!!ΒΑΝαρετε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TongueTongueTongue
ΑΣΣΟΣ κ πασης Ελλαδος...-1-
Απάντηση
#9
(26-07-2010, 11:27 AM)giorgos 0303 -1- Zaharo Έγραψε: εχεις δικιο!απλα οσες φορες το ειδα ηταν στη δουλεια κ βιαστηκα....!!!ΒΑΝαρετε με!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TongueTongueTongue
Oντως ενα ΒΑΝακι το θες για να στρωσεις...
Απάντηση
#10
Το πουλαει.....
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Star.gr] Τροχαίο δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο στην Κέρκυρα Konstantinos MercedesBenz 0 2.074 03-08-2011, 10:57 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [ENET] Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στην Αλβανία Cmaniac 7 10.476 12-11-2010, 04:36 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)