Αξιολόγηση Θέματος:
  • 6 Ψήφοι - 2.17 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Irisbus Agora CNG
#1
Ανοιγω ενα θεματακι με αφορμη τις λατρεμενες γκαζιερες δευτερης παραλαβης του 2004-05. Ειναι οχηματα ιταλο-γαλλικης συμμαχιας (καταλαβαινεται τι σημαινει......) "τερατα αξιοπιστιας" που σε κανουν να λες, ποσα εχουν μεινει ακομα???TongueTongue Περα απο την πλακα νωριτερα η γκαζιερα 965 που ηταν στη γραμμη 444 ΕΜΕΙΝΕ στην κυριολεξια πανω σε διασταυρωση ενω το οχημα ξεκινησε απο το φαναρι της Λ.Γαλατσιου θελωντας να στριψει αριστερα στη Λ.Βεικου ακουστηκε ενα μπαμ (σαν τρακαρισμα) ωσπου σηκωθηκαν ολοι οι θαμωνες στα παρακειμενα μαγαζια. Τελικα δεν ηταν τρακαρισμα ηταν βλαβη.............περιττο να αναφερω τι συνεβη στον δρομο.......... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ!!!! Φωτογραφιες εχω τραβηξει αλλα δεν ειναι ιδιαιτερα καλες. Θα ανεβουν λιγο αργοτερα.
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#2
Σοβαρο οχημα ειναι, συντηρειται σοβαρα ομως? Γιατι η περιγραφη της βλαβης ειναι ανησυχιτικη...
Απάντηση
#3
Εκανε μπαμ και κοκκαλωσε........... κατι ακουσα οτι τελειωσε το καυσιμο αλλα δεν το πολυπιστευω. Το ξεκαρφωτο ειναι οτι πολυ αργοτερα καταφερε και το εβαλε μπροστα και εφυγε. Να σημειωσω πως το μπαμ ακουστηκε σαν το τσουγκρισμα των αυτοκινητων, πιστευω να το περιεγραψα καλα ως προς τον ηχο. Μολις εστριψε δλδ εκανε μπαμ και προχωρησε ελαχιστα και τελος. Ολοι νομιζαμε πως τρακαραν το λεωφορειο με ΙΧ, αλλα οχι.
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#4
Αναφλεξη καυσιμου εκτος κυλινδρου? Και κοκκαλωμα αμεσα για λογους ασφαλειας? Διαρροη αεριου και νεκρωμα κινητηρα? Ολα θεματα συντηρησης ειναι...

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ. Σε ολοκληρο τον πλανητη φευγουν οι αστικες συγκοινωνιες απο το αεριο, στις περισσοτερες περιπτωσεις ειχαν ενα μικρο ποσοστο του στολου, στην ΕΘΕΛ επρεπε να παρουν 416 (μειον οι απωλειες) για να καυχιουνται οτι εχουν τον μεγαλυτερο στολο "εκρηκτικων". Ε, και? Σιγα το κατορθωμα...
Απάντηση
#5
http://en.wikipedia.org/wiki/Back-fire

Κακος χρονισμος/ρυθμιση βαλβιδων η και προβληματικο συστημα τροφοδοσιας καυσιμου.

Επειδη την ειδα την σκηνη (ετυχε εκεινη την ωρα να χαζευω το λεωφορειο), το μπαμ ακουστηε την ωρα που ο οδηγος πατησε το γκαζι, σε γωνια ακριβως πανω σε φαναρι (πρασινο εκεινη την ωρα) τρανταχτηκε ολο το αμαξι σε σημειο να το ΔΩ εγω που ημουν στα 30 περιπου μετρα και ακουστηκε ταυτοχρονα ενα μπαμ. Εκανε 10 μετρα και σταματησε. Τωρα που το σκεφτομαι, το συνδεω με τον κλασσικο κροτο που κανει ενα προβληματικο συστημα αναφλεξης/τρφοδοσιας σε βενζινη (παλιο αμαξι εχω οδηγησει και ξερω).

Χαιρομαι που δεν ειμαστε μακαριτες εξ αιτιας της γκαζιερας..
Απάντηση
#6
Μανιακε δεν νοιωθουμε!!!!
Ο κροτις που εκνε μου θυμησε τσουγκρισμα αυτοκινητων. Τελος παντων ο ανθρωπος μετα απο ωρα μπορεσε και το βαλε μπρος για να φυγει προς το Α/Σ.
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#7
Δεν ειναι backfire αυτο που εκανε ο αεριτζης... Θα φαινοτανε και μαλιστα παρα πολυ καθαρα, πιστεψε με...

Cmaniac ειναι πολυ κοντα το θεμα σε αυτο που περιγραφεις, αλλα απο οσο γνωριζω δεν ειναι καρμπυρατερατο το κουβαδακι...
Απάντηση
#8
Ειναι κουβαδακι ομως, αλλα τι λεω οχι κουβαδακι, ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΡΟΔΕΣ χαχαχαχα
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#9
H #909 (ή η #903) είχε ταινίες να κρατάνε το τζάμι της προμετωπίδας...
Απάντηση
#10
(28-06-2014, 05:16 PM)nikos99 Έγραψε: H #909 (ή η #903) είχε ταινίες να κρατάνε το τζάμι της προμετωπίδας...
Η #929 ήταν έτσι.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)