Αξιολόγηση Θέματος:
  • 12 Ψήφοι - 2.83 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Troktiko - One blog, many stories
#21
(15-07-2010, 07:20 PM)Cmaniac Έγραψε: http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blo..._7582.html

Χμ...

αν οντως η κυρια ηταν συνεπης στην ωρα, μετα το πιπι της,επρεπε να του σπασει τα μουτρα!!!!
αν παλι εκανε με τις ωρες...καλα της εκανε!!!!!!
ΑΣΣΟΣ κ πασης Ελλαδος...-1-
Απάντηση
#22
Τρωκτικό από δω, τρωκτικό από κει, είχατε δεν είχατε τον γκαντεμιάσατε τον πόντικα και τον εφάγανε μπαμπέσικα Smile

Επί της ουσίας, αυτόν τον οδήγαρο που έδωσε προθεσμία... 2 λεπτών για τουαλέτα και την κοπάνησε σα να μην τρέχει τίποτα, πρέπει να τον κλείσουν μια βδομάδα σε ένα κελί χωρίς ούτε τουαλέτα ούτε τίποτα, για να δει τη γλύκα και να το ευχαριστηθεί ο οργανισμός του...
Απάντηση
#23
Συμφωνω, το σχολιασαμε καυστικα, γιατι ο λαικισμος που "εβγαζε" δεν ηταν κατι το οποιο ενστερνιζομαστε.

Με μια λιτη ανακοινωση, το τροκτικο παυει να δημοσιευει νεες αναρτησεις, επειτα απο την δολοφονια του ανθρωπου που ηταν πισω απο το blog.

Ισως το blog να μην λειψει απο καποιους, ο ανθρωπος σιγουρα ομως θα λειψει απο τους ανθρωπους του περιβαλλοντος του.

Οφειλουμε να εκφρασουμε την θλιψη μας και να μεταδωσουμε τα συλληπητηρια μας σε καποιους ανθρωπους που τολμησαν και εδωσαν φωνη στον καθε Ελληνα που τους εστειλε τον προβληματισμο του.
Απάντηση
#24
[QUOTE='giorgos 0303 -1- Zaharo' pid='3412' dateline='1279279377']

αν οντως η κυρια ηταν συνεπης στην ωρα, μετα το πιπι της,επρεπε να του σπασει τα μουτρα!!!!
αν παλι εκανε με τις ωρες...καλα της εκανε!!!!!![/QUOTE]

Καθόλου καλά δε φέρθηκε ο οδηγός. Απαράδεκτη συμπεριφορά, πέρα για πέρα. Για να μη μιλήσω για το ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ που έχει καταργήσει τις στάσεις από/πρός Αθήνα-Αγρίνιο-Αθήνα και μετά από 4 ώρες βλέπεις τουαλέτα!
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση
#25
Σωστος ο ΕΛΒΟ!
Πανω απ' ολα ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τετοιες συμπεριφορες απο... σοφερηδες ειναι καταδικαστεες και διωκονται απ΄ τον νομο. Τετοιες συμπεριφορες παραπεμπουν στο ζωικο βασιλειο και μονο. Το να συμβαινουν τετοια εν ετει 2010 ειναι απλα υποτιμητικο για την ανθρωπινη κοινωνια. Ακομα και η κυρια αυτη να εφταιγε -με το να αργησει στο μπανιο δηλαδη- ποιος ειναι ο οδηγος να αντιγρασει ετσι και να φυγει? Με ποιο δικαιωμα? Ποιος ειναι αυτος? Α ναι! Ειναι ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του οχηματος... Ας μην το ξεχναμε...! Dodgy
Τωρα οσον αφορα το ποντικακι, πιστευω πως θα ανοιξει και παλι για να κανει... θριαμβευτικη επανοδο!!! (τι γλυκεια που ειναι η δοξα...) Κοντος ψαλμος hallelujah! Rolleyes
Απάντηση
#26
Τριτοκοσμική η κατάσταση στο σταθμό των ΚΤΕΛ Κηφισού. Χρόνια τώρα διαιωνίζεται η κατάσταση. Μόνο σταθμός πολιτισμένης χώρας δεν είναι. Η κατάσταση θυμίζει Ινδία ή Μπαγκαλτές ή κάτι τέτοιο.Κάθε παρασιτικός τύπος περιφέρεται ασκόπως 'κόβοντας' κίνηση και ψάχνοντας ευκαιρία.
Τα αστικά δρομολόγια οδηγούν κάπου στη Ζήνωνος μέσα στο γνωστό γκέτο των Αθηνών, όπου κινδυνεύει κανείς να λεηλατηθεί μέχρι να απομακρυνθεί από την περιοχή αυτή. Χάθηκε ο κόσμος η γραμμή αυτή να οδηγεί τουλάχιστον σε ένα πιο ασφαλές μέρος. Τα ΤΑΧΙ σε πλήρη αναρχία 'ψαρεύουν' τους πελάτες με ότι αυτό συνεπάγεται. Η βρωμιά και εξαθλίωση ανείπωτη. Πήγε ποτέ κάποιος από τους πατέρες του Έθνους να ταξιδέψει με το ΚΤΕΛ; Όχι, βέβαια. Αυτοί απολαμβάνουν τα δωρεάν αυτοκίνητα του δημοσίου ενώ στον Κηφισό διακινείται ο φτωχός κόσμος.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10..._4769.html
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#27
(16-10-2010, 02:53 PM)Solaris_Urbino_18 Έγραψε: Τα αστικά δρομολόγια οδηγούν κάπου στη Ζήνωνος μέσα στο γνωστό γκέτο των Αθηνών, όπου κινδυνεύει κανείς να λεηλατηθεί μέχρι να απομακρυνθεί από την περιοχή αυτή. Χάθηκε ο κόσμος η γραμμή αυτή να οδηγεί τουλάχιστον σε ένα πιο ασφαλές μέρος.

Σωστά τα λέει, όπως είναι!! Δεν έχω δει κάποια τοποθέτηση επί του συγκεκριμένου θέματος από τους συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ. Θα μπορούσε το 051 κάλλιστα να τερματίζει στο Λαρίσης (μαζί με Α15 κλπ).
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση
#28
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/h_29.html#more
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)