Αξιολόγηση Θέματος:
  • 34 Ψήφοι - 4 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercedes-Benz Citaro
#91
(14-11-2011, 04:21 PM)miltos xania Έγραψε: Καλα παρεδεξου οτι πολυ απλα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ για την ελευση του και την παρουσιαση στην Ελλαδα και ασε ολα τα υπολοιπα σε στυλ υποδειξεων που ειναι και περιτα..

Αν φερανε στον ΟΑΣΘ θα μπορουσες και ΕΣΥ να το δεις ακομα και να το δοκιμασεις(αν ειχες τα απαραιτητα παντα)οπως εγινε σε ολες τις υπολοιπες πολεις στην Ελλαδα,οπου η εκδηλωση ηταν ανοικτη..

Δυστυχως εγω δεν ειχα τη δυνατοτητα να παρευρεθω στη συγκεκριμενη παρουσιαση,ουτε ειδα το demo απο κοντα καθοτι ημουν στην Πατρα εκεινες τις μερες.Αυτο το αναφερω για να το εχεις υπ οψην στο επομενο ατοπο* σχολιο/απαντηση σου

*ατοπο εφοσον ειναι κακοβουλο σαν το προηγουμενο.Εαν εχεις κατι ουσιαστικο να πεις περα απο το να ειρωνευεσαι ευχαριστως να σε ακουσω.

Ασφαλως και γνωριζα για την υπαρξη του οχηματος στην Ελλαδα. Για την ακριβεια απο τα τελη Σεπτεμβριου. Οπως γνωριζα και για την εκδηλωση στην οποια συμμετειχα.

Κριμα που το εχασες παντως... Στις 13/14 Οκτωβριου που ηταν στην Κρητη εσυ ησουν στην Πατρα οπως λες, οπου ομως ηρθε και αυτο στις 21 Οκτωβριου συμφωνα με το λινκ σου. Και εδω ακριβως ειναι και η διαφορα μας. Εγω δεν ενημερωνομαι απο δελτια τυπου συνεργαζομαι με την εταιρια και συμμετεχω με προσκληση σε διαφορες εκδηλωσεις, πολλες μαλιστα απο αυτες δεν ειναι ανοιχτες στο κοινο.

Για να γυρισουμε στα του θεματος τωρα (για τις εντυπωσεις απο το Citaro και το Travego συντομα στα αναλογα τοπικ) ολα δειχνουν οτι τα αναμενομενα Citaro θα ειναι ιδια με τα υπαρχοντα με μια μικρη (αλλα ουσιαστικη) διαφορα ομως... Θα εξαρτηθει βεβαια και απο αλλους παραγοντες...
Απάντηση
#92
πoια ειναι μικρη διαφορα??
Απάντηση
#93
Σύναψη:chrispan:συμμετεχω με προσκληση σε διαφορες εκδηλωσεις, πολλες μαλιστα απο αυτες δεν ειναι ανοιχτες στο κοινο.
Μη λες τετοια..μας τρομαζεις!ROFL
Οι αξιοσημειωτες διαφορες και παρατηρησεις πανω στο C2 κατα τη γνωμη μου παιρνοντας αφορμη απο την αναφορα που θα μας κανεις ειναι το EBS(ελληνιστι ηλεκτρονικο συστημα πεδησης)που πλεον στο νεο citaro περιλαμβανεται στο standar εξοπλισμο(στο προηγουμενο μοντελο ηταν προαιρετικο)και που εχει πολλα πλεονεκτηματα σε σχεση με το κλασσικο συστημα πεδησης πεπιεσμενου αερα.Κατα τη διαρκεια της πεδησης ενεργοποιειται σε πρωτη φαση το retarder και σε περιπτωση που χρειαζεται μεγαλυτερη επιβραδυνση ο εγκεφαλος του οχηματος υπολογιζει την ιδανικη πιεση πεδησης για καθε αξονα.Πρακτικα με το EΒS εξασφαλιζεται μικροτερη φθορα στους δισκους φρενων και στα τακακια λογω της δυνατοτητας περιορισμου χρησης του πενταλ φρενου σε συγκεκριμενες συνθηκες.

Δευτερον στο νεο μοντελο εχουμε και το ΕSP(προγραμμα ηλεκτρονικης ευσταθειας)που δεν υπηρχε ουτε στον προαιρετικο εξοπλισμο της προηγουμενης εκδοσης και συμβαλει στη μειωση των τασεων ολισθησης στις στροφες και σε περιπτωση αποτομων ελιγμων.

Αυτα πανω στις διαφορες της 3ης με τη 2η γενια citaro παντα.Για την περιπτωση των citaro της Θεσσαλονικης(που θα ειναι 2ης γενιας) Τι παραπανω διαφορα απο οσα εβγαιναν μεχρι τωρα μπορει να εχουν?Εκτος και αν ο κινητηρας τους δεν ειναι ορθιος οπως στα προηγουμενα..
Απάντηση
#94
Παιδια με το θεμα των citaro τι γινετε??Αρχισε η κατασκευη τους στο εργοστασιο??ξερετε ποτε θα ερθουν περιπου??
Απάντηση
#95
(20-01-2012, 03:01 PM)george-oasth Έγραψε: Παιδια με το θεμα των citaro τι γινετε??Αρχισε η κατασκευη τους στο εργοστασιο??ξερετε ποτε θα ερθουν περιπου??

κατσε να υπαρχει ο οασθ πρωτα και βλεπουμε για citaro
Απάντηση
#96
ειδα τα καινουρια τα citaro στην evobus προς νεοχωρουδα καπου παραγμενα
Απάντηση
#97
(14-02-2012, 07:52 PM)Giannis B10M Έγραψε: ειδα τα καινουρια τα citaro στην evobus προς νεοχωρουδα καπου παραγμενα

είναι 2ης γενιάς ή 3ης;
Απάντηση
#98
νομιζω οτι ειναι τα ιδια με τα υπαρχων χωρις να ειμαι βεβαιως γιατι περασα γρηγορα απο το σημειο
Απάντηση
#99
Οι αλέκοι θα είναι στην κυκλοφορία μέχρι τις 20/02 άρα σε 6 ημέρες από σήμερα θα μπουν στην κυκλοφορία τα νέα citaro σωστά;

Έτσι πως πέρασες παρατήρησες καμιά διαφορά από τα (770-798);
Απάντηση
ιδια με φανηκαν με καθε επιφυλαξη,οσο για το ποτε θα μπουν στην κυκλοφορια αφου ακομα ειναι στην evobus θα παρει καποιες μερες εως να μπουν τηλεματικες εκδοτηρια και τα λοιπα.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)