Αξιολόγηση Θέματος:
  • 34 Ψήφοι - 4 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercedes-Benz Citaro
#71
Α ωραια...Και σχεδιαστικα θα ειναι τα ιδια οπως ειναι και τα υπαρχοντα στην θεσσαλονικη??η μπορει να δουμε κατι διαφορετικο??
Απάντηση
#72
Διαφορετικά θα είναι και σίγουρα 3ης γένιας
Απάντηση
#73
Επισημως θα ειναι ιδια με τα υπαρχοντα με μονη διαφορα τον κινητηρα ο οποιος θα ειναι ο ΟΜ457 σε εκδοση EuroV, το καινουργιο Citaro G ΔΕΝ αναμενεται να ειναι διαθεσιμο στην αγορα πριν το φθινοπωρο του 2012 για τους "σιγουρους" που γραφουν ο,τι τους κατεβαινει στο κεφαλι...
Απάντηση
#74
(13-11-2011, 03:59 AM)chrispan Έγραψε: Επισημως θα ειναι ιδια με τα υπαρχοντα με μονη διαφορα τον κινητηρα ο οποιος θα ειναι ο ΟΜ457 σε εκδοση EuroV, το καινουργιο Citaro G ΔΕΝ αναμενεται να ειναι διαθεσιμο στην αγορα πριν το φθινοπωρο του 2012 για τους "σιγουρους" που γραφουν ο,τι τους κατεβαινει στο κεφαλι...

Επισημως ποτε θα αρχισουν να φτιαχνονται??λογικα το φθινοπωρο του 2012 για να παραδωθουν πιο μετα??
Απάντηση
#75
Πεταω τα χαραματα για Γερμανια για δοκιμη του νεου Citaro και του Travego με τον Euro6 κινητηρα. Citaro Euro6 δεν υπαρχει ακομη και δεν γνωριζουμε καν ποιον κινητηρα θα εχει, αντιθετα με το Travego το οποιο θα φοραει τον ΟΜ471.
Απάντηση
#76
Δεν σας το φερανε το καινουριο citaro στη Θεσσαλονικη για παρουσιαση??Ειχαν φερει ενα και εκανε περιοδεια σε ολη την Ελλαδα τον Οκτωβρη..Μεχρι και σε μας στην Κρητη το φερανε!Για ριξτε μια ματια..
http://www.evobus.gr/inter-evobus-gr/0-6...0-0-0.html
Απάντηση
#77
Στον ΟΑΣΘ μπορει και να το φερανε σε ΕΜΕΝΑ οχι. Φυσικα το βλεπεις στο λινκ οτι το λεωφορειο ειναι δοκιμαστικο προπαραγωγης και δεν περιμενεις να σου το επισημανω, σωστα?
Απάντηση
#78
Τα τραβεγκο ειναι υπεραστικα λεωφορεια?
Απάντηση
#79
(14-11-2011, 03:22 AM)miltos xania Έγραψε: Δεν σας το φερανε το καινουριο citaro στη Θεσσαλονικη για παρουσιαση??Ειχαν φερει ενα και εκανε περιοδεια σε ολη την Ελλαδα τον Οκτωβρη..Μεχρι και σε μας στην Κρητη το φερανε!Για ριξτε μια ματια..
http://www.evobus.gr/inter-evobus-gr/0-6...0-0-0.html

Αν ήταν σε μπλε χρώμα τότε μάλλον αυτό είχα δει.
Απάντηση
#80
ενα οχημα πρεπει να ηρθε για παρουσιαση και δεν ειναι μπλε,ισως ηταν το 368 που το εβαλαν αυτοκολλητα οπως το 799 για την πολιτιστικη γραμμη,το εχω σε foto αλλα δεν μπορω να την ανεβασω γιατι ειναι απο το κινητο μου αν και εχει πολυ καλη αναλυση
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)