Αξιολόγηση Θέματος:
  • 9 Ψήφοι - 2.67 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ναυτεμπορική] Αποχωρεί από τη διοίκηση της ΕΛΒΟ ο όμιλος Μυτιληναίου
#1
Την αποχώρησή του από το μάνατζμεντ της ΕΛΒΟ ανακοίνωσε ο Όμιλος Μυτιληναίος, διατηρώντας ωστόσο το μειοψηφικό ποσοστό 43% που κατέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ενέργεια αυτή συνάδει με τη στρατηγική του ομίλου να εστιάσει στους τομείς της μεταλλουργίας, της ενέργειας και της κατασκευής έργων EPC.

Οι όροι της αποχώρησης και οι μελλοντικές σχέσεις των μετόχων θα καθοριστούν από κοινού από το Δημόσιο και την πλευρά της εταιρείας και θα επικυρωθούν από τα αρμόδια εταιρικά όργανα.

Στην ανακοίνωσή της πάντως ο Όμιλος Μυτιληναίος επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια ανάκαμψης της ΕΛΒΟ, όπως έκανε κατά τη διάρκεια της εννεαετούς παρουσίας της στη μετοχική σύνθεση της βιομηχανίας.
Απάντηση
#2
Το ειδα πως την ανεβασε μετα το 2004........ Αντι να βελτιωσουν τη μοναδικη ισως αμαξοποιια την χαντακωσαν και αυτοι..........
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#3
Την ανεβασε σε πωλησεις... Η ποιοτητα ειναι αλλη ιστορια... Αν ηθελαν καποιοι να δουλεψει η ΕΛΒΟ θα εκαναν σοβαροτερες κινησεις πολυ πριν μπει ο Μυτιληναιος, πολυ αντεξε κιολας ο ανθρωπος...
Την δεκαετια του 1990 (πριν τον Μυτιληναιο δηλαδη) γιναν καποιες εξαγωγες οχηματων (τα οποια και βγηκαν ιδιαιτερα καλα) αλλα καταφεραν οχι μονο να μην παρουν επαναληψη προμηθειων αλλα ουτε τις option.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)