Αξιολόγηση Θέματος:
  • 17 Ψήφοι - 3.41 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Πως θα πάω... [Οδηγίες για διαδρομές στην Αθήνα]
#41
γίνεται να πάω από σταθμό λαρίσης στη Νίκαια και από εκεί σε Νέο Ηράκλειο χωρίς να περάσω από Μενανδρου?
Απάντηση
#42
Συγγνώμη εκ των προτέρων που απαντάω σε off-topic ποστ

(20-12-2019, 09:14 PM)VANGSKG Έγραψε: γίνεται να πάω από σταθμό λαρίσης στη Νίκαια και από εκεί σε Νέο Ηράκλειο χωρίς να περάσω από Μενανδρου?

Απο Σταθμό Λαρίσης πας με προαστιακό στον Πειραιά και απο εκεί παίρνεις ενα από τα πολλά λεωφορεία που πανε Νίκαια. Επειδή για να βρείς τον προαστιακό πρέπει να εισαι ΠΟΛΥ τυχερός, εναλλακτικά παίρνεις απο τον Στ. Λαρίσης το μέτρο προς Ελληνικό και κατεβαίνεις Ομόνοια. Εκεί κανείς μετεπιβίβαση στη γραμμη 1 προς Πειραιά. Ετσι, καταλήγεις παλι στο λιμάνι, απ'όπου μπορείς να πάρεις τα λεωφορεία.

Τωρα για να πας Νεο Ηράκλειο ειναι πολυ απλα τα πράγματα...πας παλι λιμάνι Πειραιά και απο εκει μέτρο μεχρι τη στάση Ηράκλειο
Απάντηση
#43
(20-12-2019, 09:14 PM)VANGSKG Έγραψε: γίνεται να πάω από σταθμό λαρίσης στη Νίκαια και από εκεί σε Νέο Ηράκλειο χωρίς να περάσω από Μενανδρου?

Εξαρτάται από το που θες να πας. Λαμπράκη; Λαοδικείας; Νεάπολη; Πλατεία Κρήνης; Κοκκινιά; Η Νίκαια είναι μεγάλος δήμος.

Απ' ότι αντιλαμβάνομαι, θες να πάρεις Β18/Γ18 αλλά όχι από την αφετηρία στη Μενάνδρου. Εάν θες λοιπόν Β18/Γ18, μπορείς εναλλακτικά να τα πάρεις κατεβαίνοντας στο σταθμό "Κεραμεικός" της γραμμής 3. Πρέπει όμως να κάνεις μετεπιβίβαση στο Σύνταγμα.

Αν τώρα θες να πας σε κάποια άλλη συνοικία που δεν εξυπηρετείται από το Β18/Γ18, τότε θα πρέπει να πάρεις κάποιο τοπικό λεωφορείο, είτε από σταθμό "Αιγάλεω" της γραμμής 3, είτε απο τον σταθμό "Πειραιάς" της γραμμής 1.
Απάντηση
#44
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Στη Λαμπράκη κοντά στο γήπεδο θέλω να πάω..απο εκεί έχει λεωφορεία για Πειραιά ωστε να πάρω τον ηλεκτρικο και να πάω Ηράκλειο?
Απάντηση
#45
(21-12-2019, 11:38 AM)VANGSKG Έγραψε: ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Στη Λαμπράκη κοντά στο γήπεδο θέλω να πάω..απο εκεί έχει λεωφορεία για Πειραιά ωστε να πάρω τον ηλεκτρικο και να πάω Ηράκλειο?

Η Λαμπράκη έχει δύο γήπεδα. Το ένα της Προοδευτικής που είναι στη μία άκρη της Νίκαιας και το άλλο του Ιωνικού που είναι στην άλλη άκρη της πόλης. Για το πρώτο μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα 827, 828 για Πειραιά, να κατέβεις στη Γούναρη και να περπατήσεις μέχρι τον σταθμό ή το 860 για Μοσχάτο. Για το δεύτερο εξυπηρετούν το 800, 824, 825 για Πειραιά (έχουν στάση έξω από τον σταθμό) ή το 860 για Μοσχάτο.
Απάντηση
#46
Καλησπέρα μπορεί να μου προτείνετε καμιά καλή διαδρομή με λεωφορείο έτσι για χαλαρή βολτούλα η σε συνδιασμο με άλλο μέσω πανω απ'όλα στην ☺Αθήνα
Απάντηση
#47
Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει πωςμπορω να παω από Κορυδαλλό Βουλα ;
Απάντηση
#48
(02-06-2020, 07:37 PM)Aggele Έγραψε: Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει πωςμπορω να παω από Κορυδαλλό Βουλα ;
Εξαρτάται φυσικά από πού Κορυδαλλό λες. Ωστόσο, νομίζω πως η επιλογή του Α1 από Πειραιά είναι η καλύτερη.

Στο παραπάνω ερώτημα, εξαρτάται τι θέλεις από την βόλτα! Αν είναι περιβάλλον, τα Τοπικά Ζηρινείου στην Κηφισιά είναι καλή επιλογή (503/7/9/35/36). Αλλιώς η βόλτα από Γλυφάδα προς Μεσόγεια με το 120 και μετά 307 ή 308 από το Κορωπί κτλ.
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση
#49
(02-06-2020, 09:45 PM)MrVanHool Έγραψε: Εξαρτάται φυσικά από πού Κορυδαλλό λες. Ωστόσο, νομίζω πως η επιλογή του Α1 από Πειραιά είναι η καλύτερη.

Στο παραπάνω ερώτημα, εξαρτάται τι θέλεις από την βόλτα! Αν είναι περιβάλλον, τα Τοπικά Ζηρινείου στην Κηφισιά είναι καλή επιλογή (503/7/9/35/36). Αλλιώς η βόλτα από Γλυφάδα προς Μεσόγεια με το 120 και μετά 307 ή 308 από το Κορωπί κτλ.
Απο Μπότσαρη άνω Κορυδαλλό αυτή την στάση Χρησημοπειω και ναι προτιμω περιβαλλον παρα θάλασσα εξάλλου οι γραμμές ειδικά το καλοκαίρι προς Φάληρο και γενικά προς θάλασσα είναι παντα φισκα Smile
Απάντηση
#50
(02-06-2020, 11:15 AM)Aggele Έγραψε: Καλησπέρα μπορεί να μου προτείνετε καμιά καλή διαδρομή με λεωφορείο έτσι για χαλαρή βολτούλα η σε συνδιασμο με άλλο μέσω πανω απ'όλα στην ☺Αθήνα

(Τώρα το καλοκαίρι δεν το συνιστώ). Η πιο ωραία διαδρομη κατ' εμέ είναι του 122. Απο το αστικό τοπίο επί της Λ. Βουλιαγμενης στις παραλίες της Γλυφάδας και της Βούλας και μετα στις στροφές με πολύ ωραία θέα στα Λιμανάκια, τη Βάρκιζα και την Αγία Μαρίνα. Και με το που φτάνεις Σαρωνίδα, είσαι σε μια μικρή πόλη για να την εξερευνήσεις.

Αν προτιμάς μετά την Βόρεια Αττική, οι γραμμές που πάνε Κεφαλάρι είναι ιδανικες.

Αν θες μεγάλη εναλλαγή σε πόλεις, πρέπει να πάρεις το (θρυλικό) 140!
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)