Αξιολόγηση Θέματος:
  • 17 Ψήφοι - 3.41 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Πως θα πάω... [Οδηγίες για διαδρομές στην Αθήνα]
#31
(09-03-2019, 07:21 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Όπως μαρτυρά και ο ημερήσιος προγραμματισμός στην τηλεματική, μέχρι τις 09:30 είχαν πυκνώσει τα δρομολόγια στο Α8 με συχνότητα στο 5-10'. Κάπου εκεί ανακοινώθηκε και η δρομολόγηση των έκτακτων λεωφορειακών γραμμών (Στ. Ν. Ιωνίας - Στ. Ειρήνη / Στ. Ν. Ιωνίας - Στ. Ηρακλείου), οπότε προφανώς θα οδηγήθηκαν εκεί τα όποια έξτρα οχήματα είχε το Α8.
καλημερα για θελω να παω φυλακες Κορυδαλλού ποια ειναι η πιο κοντινη διαδρομη κατεβαίνοντας απο μια σταση μέτρο??
Απάντηση
#32
Θα κατέβεις στον σταθμό Αιγάλεω της γραμμής 3 και από εκεί θα πάρεις τα 750, 806, 807.
Απάντηση
#33
(12-03-2019, 07:17 PM)Giannis Έγραψε: Θα κατέβεις στον σταθμό Αιγάλεω της γραμμής 3 και από εκεί θα πάρεις τα 750, 806, 807.

πιο απο τα 3 ειναι πιο γρηγορο??
Απάντηση
#34
Με την συχνότητα πλέον που έχουν οι γραμμές της ΟΣΥ μάλλον όποιο έρθει πρώτο Tongue .

Στα σοβαρά: δεν νομίζω ότι έχουν ιδιαίτερη διαφορά χρονικά.
Απάντηση
#35
(15-03-2019, 06:55 PM)Giannis Έγραψε: Με την συχνότητα πλέον που έχουν οι γραμμές της ΟΣΥ μάλλον όποιο έρθει πρώτο Tongue .

Στα σοβαρά: δεν νομίζω ότι έχουν ιδιαίτερη διαφορά χρονικά.

μηπως ξερεις πως λεγεται η σταση η πιο κοντινη στο μετρο??? και απο τι ωρα Μέχρι τι ωρα έχουν δρομολογια??
Απάντηση
#36
(15-03-2019, 07:46 PM)theo123 Έγραψε: μηπως ξερεις πως λεγεται η σταση η πιο κοντινη στο μετρο??? και απο τι ωρα Μέχρι τι ωρα έχουν δρομολογια??

Εσταυρωμένος λέγεται η στάση και είναι πάνω στην Ιερά Οδό, στον κεντρικό δρόμο που είναι μπροστά στον σταθμό. Για τις στάσεις και τα δρομολόγια τσέκαρε κι εδώ --> http://telematics.oasa.gr
Απάντηση
#37
Ξερουμε αμα οντως το τελευταιο 115 απο Κιτσι συνεχιζει μεχρι ακαδημια, και κατα ποσο αξιοπιστο ειναι να εμφανιστει; (δεν ηξερα σε ποιο αλλο θεμα να το ρωτησω).
ΠΑ.Δ.Α Πανεπιστημιουπολη 2.
Απάντηση
#38
(18-06-2019, 10:36 AM)TeiPir Έγραψε: Ξερουμε αμα οντως το τελευταιο 115 απο Κιτσι συνεχιζει μεχρι ακαδημια, και κατα ποσο αξιοπιστο ειναι να εμφανιστει; (δεν ηξερα σε ποιο αλλο θεμα να το ρωτησω).

Έχεις υπόψιν σου κάτι διαφορετικό που αγνοούμε οι υπόλοιποι; Το τελευταίο 115 από Κίτσι συνεχίζει μετά την Πλ. Γλυφάδας προς Ακαδημία μέσω Παραλιακής, Ελευθερίας/Αμφιθέας, Συγγρού, Βασιλίσσης Αμαλίας, Πανεπιστημίου, όπως αναγράφεται χρόνια τώρα και στο πρόγραμμα δρομολογίων. Αν δεν εμφανιστεί, σημαίνει ότι ή έφτασες αργοπορημένος στη στάση ή υπάρχει έκτακτος λόγος (πχ. βλάβη οχήματος) και δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, δικαίωμα και υποχρέωσή σου να κάνεις καταγγελία στον ΟΑΣΑ.

ΥΓ: Μπορεί οι αστικές συγκοινωνίες να έχουν τα στραβά τους, αλλά οι "εξαιρέσεις" (πρώτα δρομολόγια στις 5:00 προς Κέντρο Αθήνας, σχολικά, πρωινά ή βραδινά δρομολόγια κορμών που επεκτείνονται κ.α.) πάντα εκτελούνται. Οπότε μην αμφιβάλουμε και για τα αυτονόητα.
Απάντηση
#39
(18-06-2019, 01:26 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Έχεις υπόψιν σου κάτι διαφορετικό που αγνοούμε οι υπόλοιποι; Το τελευταίο 115 από Κίτσι συνεχίζει μετά την Πλ. Γλυφάδας προς Ακαδημία μέσω Παραλιακής, Ελευθερίας/Αμφιθέας, Συγγρού, Βασιλίσσης Αμαλίας, Πανεπιστημίου, όπως αναγράφεται χρόνια τώρα και στο πρόγραμμα δρομολογίων. Αν δεν εμφανιστεί, σημαίνει ότι ή έφτασες αργοπορημένος στη στάση ή υπάρχει έκτακτος λόγος (πχ. βλάβη οχήματος) και δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, δικαίωμα και υποχρέωσή σου να κάνεις καταγγελία στον ΟΑΣΑ.

ΥΓ: Μπορεί οι αστικές συγκοινωνίες να έχουν τα στραβά τους, αλλά οι "εξαιρέσεις" (πρώτα δρομολόγια στις 5:00 προς Κέντρο Αθήνας, σχολικά, πρωινά ή βραδινά δρομολόγια κορμών που επεκτείνονται κ.α.) πάντα εκτελούνται. Οπότε μην αμφιβάλουμε και για τα αυτονόητα.

Λιγοτερα ξερω απ τους περισσοτερους εδω, γιαυτο και ρωτησα. Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε και δεν το ειχα παρατηρησει, και μου φανηκε λιγο παραξενο, λογο της αποστασης της Γλυφαδας απο την Ακαδημια. Αυτο λεω μονο.
ΠΑ.Δ.Α Πανεπιστημιουπολη 2.
Απάντηση
#40
Όντως αυτό με το Κίτσι ισχύει, το είχα ρισκάρει φέτος το καλοκαίρι, αλλά ήμουν 99.9% βέβαιος ότι θα έφτανε μέχρι Ακαδημία, και θα εκτελούνταν κανονικά.

Τώρα περί σχολικών που εκτελούνται πάντα....φέτος τον Απρίλιο ήμουν στα Άνω Λιόσια για να τσεκάρω το 715 (ή 716 δε θυμάμαι)...καθημερινή ήταν, και περίμενα σε μια στάση κοντά στο Θεολόγο επί της Φυλής από όπου διέρχεται το 715/6...πέρασαν 10' από την προγραμματισμένη ώρα, και δεν εμφανίστηκε. Ούτε στην εφαρμογή έδειχνε αν ξεκίνησε ή όχι. Βασικά τα 715 και 716 δε τα έχω δει ποτέ στους δρόμους των Άνω Λιοσίων όσο ήταν ακόμη ενεργά.

Και φυσικά να μην ξεχάσω να αναφέρω το περιστατικό με το τελευταίο 876 στην Ελευσίνα που δεν εκτελέστηκε. Πιθανόν να είχε βλάβη, αλλά υποτίθεται ότι στο τελευταίο δρομολόγιο (ΕΙΔΙΚΑ στο τελευταίο), πρέπει να βρεθεί εφεδρικό για να το αντικαταστήσει. Πόσο μάλλον σε περιοχές που δεν υπάρχει έξοδος διαφυγής με ΜΜΜ. Το θέμα όμως είναι πως θα ενημερωθεί ο επιβάτης για την βλάβη; Σίγουρα δε θα μυρίσει τα νύχια του, ούτε μπορεί να περιμένει άπραγος μέχρι το πρωί να έρθει το πρώτο πρωινό και να ξεφύγει.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)