Αξιολόγηση Θέματος:
  • 14 Ψήφοι - 3.21 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απρόοπτα συμβάντα (βλάβες, ατυχήματα κλπ)
Βλάβη κατά τις 01:10 στο τρολλεϋ του 11 (σειράς 8000). Ο οδηγός βγηκε να βγάλει τους τρολλεδες, μετα ξαναξεκίνησε μέχρι που ακούστηκαν πολύ έντονοι ήχοι από την οροφή. Σταμάτησε, έσβησαν τα φώτα και δεν άνοιγαν οι πόρτες. Τελικά όταν άνοιξαν και αφού το όχημα δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναξεκινήσει μας άφησε (κατά τη 1:30). Εν τω μεταξύ ήταν και γεμάτο σε βαθμό που δεν έκλειναν οι πόρτες.
Απάντηση
Ένα γκρίζο MAN A37 του ΚΤΕΛ Αττικής, έσβησε από μόνο του στην Αφετηρία, ενώ ο οδηγός ήταν έξω κάνοντας τσιγάρο. Δε νομίζω ότι είχε χαμηλό ρελαντί ή κάτι, απλά αποφάσισε να σβήσει. Tongue

Όταν έφτασε η ώρα να φύγουμε, ευτυχώς πήρε με την 1η. 
Απάντηση
Ήμουν στο Volvo #124 στο Α7 και λίγο πριν το Φάρο του Ψυχικού, κόλλησαν όλες οι πόρτες. Τις ανοίξαμε με το χέρι για να κατέβουμε, ομοίως και ο οδηγός τη δική του. Μάλλον το απέσυρε και γύρισε αμαξοστάσιο.
Απάντηση
Τροχαίο με μηχανή στην παραλιακή, το #6219 Solaris leasing (18m) στο Α2.

https://www.cnn.gr/ellada/story/319490/s...-me-mixani
Απάντηση
Ένα χάος επικρατεί στην Κηφισιά τώρα. Κάνουν έργα οπτικής ίνας μπορστα στον σταθμό στην Δραγουμη τέτοια ώρα. Η κίνηση (άφηναν 3-4 αυτοκίνητα κάθε 5 λεπτά) είχε φτάσει και έκανε τον κύκλο στην Όθωνος με αποτέλεσμα Β9 και 543 να έχουν κολλήσει στο τέρμα του δεύτερου για κάποια ώρα. Επίσης δεν θέλω να ξέρω καν τι έχει γίνει με 721,504. Καθυστέρηση θα έχει και το 522 όταν γυρίσει στον σταθμό.
Απάντηση
Ένα Citaro, μάλλον του Χ93, έχει μείνει στο δαχτυλίδι του Αμαρουσίου. Δυστυχώς δεν είδα κωδικό, περνούσα απέναντι με άλλο λεωφορείο.
Απάντηση
Κάτι συμβαίνει στη Γραμμή 3 και βγαίνει συνεχώς ανακοίνωση ότι τα τρένα κινούνται μόνο από Νίκαια έως Αγία Βαρβάρα και από Πλακεντίας έως Μοναστηράκι. Επίσης, υπάρχει μπάχαλο με τη δρομολόγηση και κάποια αργούν ή περνούν με 1 λεπτό διαφορά. Δεν υπάρχει τίποτα ως τώρα στο ίντερνετ.
Απάντηση
(21-07-2022, 08:36 PM)MitsosDaBest Έγραψε: Κάτι συμβαίνει στη Γραμμή 3 και βγαίνει συνεχώς ανακοίνωση ότι τα τρένα κινούνται μόνο από Νίκαια έως Αγία Βαρβάρα και από Πλακεντίας έως Μοναστηράκι. Επίσης, υπάρχει μπάχαλο με τη δρομολόγηση και κάποια αργούν ή περνούν με 1 λεπτό διαφορά. Δεν υπάρχει τίποτα ως τώρα στο ίντερνετ.
Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε λίγα λεπτά πριν της 9. 
Για την ιστορία, ήταν τελικά κάποιο πρόβλημα στην σηματοδότηση των γραμμών
Απάντηση
Αν και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (για το θέμα μας), η φωτιά της Τρίτης είδα ότι δεν απείλησε το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στην Ανθούσα, παρότι ήταν κοντά.

Ωστόσο, έφτασε κυριολεκτικά μέχρι και την περίφραξη που είναι το αμαξοστάσιο του ΚΤΕΛ Αττικής (κυρίως τα MAN A37), λίγο πιο πάνω. Δεν πιστεύω όμως ότι έγινε ζημιά σε λεωφορεία.

@panos1b Thanks.
Απάντηση
Το Irisbus Agora Diesel #716 ήταν σταματημένο νωρίτερα στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, λίγο μετά την στάση Μαρκομιχελάκειο, με σηκωμένο το καπάκι της μηχανής. Στον δρόμο μπροστά από την στάση υπήρχαν σημάδια από υγρά (λάδια ίσως; ).
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)