Αξιολόγηση Θέματος:
  • 14 Ψήφοι - 3.21 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απρόοπτα συμβάντα (βλάβες, ατυχήματα κλπ)
(13-07-2018, 09:32 PM)panos._.photography Έγραψε: Κάτι για ένα 550 που πείρε φωτιά έχω μάθει αλλά δεν γνωρίζω τίποτα παραπανω αυτήν την ώρα. (Με επιφύλαξη το λέω δεν είναι σίγουρο)

Και δυστυχώς είναι αληθής: https://www.protothema.gr/greece/article...-kifisias/

Το αρθρωτό Solaris Urbino 18 με αριθμό παρμπρίζ #828 είναι το όχημα, απ' ό,τι φαίνεται από το βίντεο του Π.Θ. Είναι το τρίτο περιστατικό με φωτιά σε όχημα του ίδιου τύπου μέσα σε λίγους μήνες (είχαμε ένα συμβάν το περασμενο φθινόπωρο στη Βάρης-Κορωπίου και άλλο ένα το Μεγάλο Σάββατο στην Παραλιακή σε δρομολόγια του Χ96 και τα δύο).
Απάντηση
Το τρόλλεϋ #9027 ήταν κατά τις 7 ακινητοποιημένο στην Αλεξάνδρας, στο ύψος της πλατείας Αιγύπτου. Δεν είχε επιβάτες και ο οδηγός του είχε ανοίξει το καπάκι στο πίσω μέρος του οχήματος και κάτι κοίταζε.
Απάντηση
01.45 τη νυχτα η GN #440 δεχόταν τις πρώτες βοήθειες απο κινητό συνεργειο της ΟΣΥ. Αυτό απο μόνο του δεν αποτελεί είδηση.
Το σημείο του συμβάντος είναι περίεργο, καθώς είχε μεινει στο κατέβασμα της Αργυρουπόλεως, λιγο πριν τη Κύπρου, πριν την κρεαταγορά ΜΕΛΕΤΗΣ.Απο εκει περνουσαν παλιά τα οχήματα που πήγαιναν προς το Αμαξοστάσιο, αλλά τωρα περνάει μονο το 201 και όχι GN.
Απάντηση
Νωρίτερα έμεινε το Citelis #9124 στην Ακαδημία!
Απάντηση
Η SOLARIS 825 τώρα την σηκώνει η ΟΒΒΟ στην Πατησίων έξω από το πολυτεχνειο
Απάντηση
Έμεινε το πρωί το Ν2 #630 στη Πλατεία Βάθης! 

Επίσης εθεάθη ένας ΟΒΒΟ που έβγαινε από το αμαξοστάσιο τρόλεϊ της Αττικής και μετέφερε ένα van κινητό συνεργείο της ΟΣΥ!
Απάντηση
Στις 1:30 το μεσημέρι είδα το Ν1 #218 να έχει σταματήσει για αρκετή ώρα στη στάση Λασκαρίδη ενώ ήταν στη γραμμή 140 και από πίσω είχε σταματήσει ένα περιπολικό. Οι δύο αστυνομικοί μιλούσαν με τους μισούς επιβάτες που είχαν κατέβει ενώ οι άλλοι μισοί καθόντουσαν μέσα. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω γι αυτό το περιστατικό;
Απάντηση
Solaris #914 ψόφια στην Βαρης-Κορωπίου τα ξημερώματα.
Απάντηση
Το iris #866 είχε μείνει στη γέφυρα του Κηφισού στις 6:25 ενώ ήταν στο Β1 προς Πειραιά.
Απάντηση
Πριν από λίγη ώρα είδα το Ν1 #343 ενώ ήταν στο 218 προς Δάφνη να ανεβαίνει τη Θησέως! Να φανταστώ, το Μοσχάτο πλημμύρισε;
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)