Αξιολόγηση Θέματος:
  • 14 Ψήφοι - 3.21 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απρόοπτα συμβάντα (βλάβες, ατυχήματα κλπ)
(14-02-2017, 09:54 AM)tomasxouliaras Έγραψε: Είδα το N1 #320 σήμερα πρωί "άρρωστο" στην Καλλιρόης απέναντι από την στάση του τραμ στο Φιξ, με το κινητό συνεργείο από πίσω (μαζί με κώνους) και όλα τα κάτω πορτάκια ανοιχτά.
στο 320 ειμουν εγω μεσα ητανε δρομολογιμενο στο 106-126 και μας χαλασε στην καλλιρροης
Απάντηση
4 τα ξημερώματα σήμερα κι ένα Solaris 18 σερνόταν απο ενα ΟΒΒΟ στο Αεροδρόμιο!
Απάντηση
Το Solaris 836 του Χ96 ψωφιο έξω από την Μαρίνα Αλίμου και το 826 του Α1 στο Τερμα της Βούλας..
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση
Μιας και δεν αναφέρθηκε εδώ να πούμε ότι χτες στην Βαρυμπόμπη κάηκε η γκαζιέρα #882 μάλλον από μηχανική βλάβη!
Απάντηση
Ή VOLVO #140 είναι σταματημένη στην οδο "Γκιοσινάτη" ακριβώς στην στάση "ΗΒΗΣ" και από τι1 1325 δεν μπορεί να πάρει μπρος. Έχει κλείσει όλον τον δρόμο και τα υπόλοιπα οχήματα της γραμμής αναγκάζονται να κάνουν την διαδρομή "Συνέχεια ευθεία στην τατοΐου, δεξιά στην οδό Ελ. Βενιζέλου, αριστερά στην οδό Νικ. Πλαστήρα, συνέχεια ευθεία στην Παπαδιαμάντη και τέλος δεξιά στην Γ. Παπανδρέου για να συνεχίσουν κανονικά το δρομολόγιο τους", με την πρώτη στάση που να κάνουν να είναι το Γυμναστήριο Μεταμόρφωσης και να παρακάμπτουν τις στάσεις "ΗΒΗΣ, ΠΛ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ & ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"..

Τελικά κατά τις 1410 κατάφερε να ξεκινήσει και κατέβηκε κενή στην ΑΦ για να κάνει κανονικά το δρομολόγιο της, στις 1455 από ΑΦ και να συνεχίσει κανονικά τα δρομολόγια.
Απάντηση
ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ - 4 ΟΔΗΓΟΙ ΤΑΞΙ 1-0

Σήμερα το πρωί, ένας οδηγός ταξί οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα στην πλατεία του σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας εν μέσω σταθμευμένων και εν κινήσει λεωφορείων. Οδηγός λεωφορείου του το επισήμανε, και ακολούθησε το καθιερωμένο καβγαδάκι ανάμεσα στους δύο, ενώ τον ταξιτζή έτρεξαν να υποστηρίξουν και 3 συνάδελφοί του από την παρακείμενη πιάτσα. Προς τιμήν πάντως όλων, το συμβάν έληξε χωρίς να πέσουν ψιλές, ενώ ο ταξιτζής εν τέλει ζήτησε συγγνώμη. Μαγκιά από όλους, κυρίως δε από τον οδηγό του λεωφορείου που ορθά επέμεινε να κάνει την παρατήρηση χωρίς όμως να οξύνει τα πράγματα πέραν της λογικής, και επιβραβεύτηκε αποσπώντας συγγνώμη από τον ταξιτζή (νομίζω πως πρέπει να γραφτεί στο ρεκόρ Γκίνες - δεν θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί ποτέ).
Αν δεν έχεις χιούμορ, δεν στο πήρα εγώ - σόρι.
Απάντηση
Το τρόλλεϋ #9051 το απόγευμα ήταν ακινητοποιημένο με αλάρμ στην πλατεία Αιγύπτου, εκεί που αράζουν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αττικής, και περίμενε το γερανό για να το τραβήξει στο αμαξοστάσιο.
Απάντηση
H GN #457 ενεπλάκη σε τροχαίο χθες βράδυ.

http://www.enikos.gr/society/544660/sova...istike-o-o
Απάντηση
Απρόοπτο συμβάν για το 307 σήμερα, το οποίο περιέργως είχε επιβάτες, και μάλιστα ήταν τιγκαρισμένο. Οι νεαροί και ευτυχισμένοι επιβάτες έκαναν ευχάριστο θόρυβο κατά τη διάρκεια της διαδρομής και μάλιστα χειροκροτούσαν και τον οδηγό!

Ένας γλυκός ύπνος με πήρε και μόλις μπήκαμε στη Μαρκοπούλου ξύπνησα. Δεν υπήρχε κανείς. Όνειρο ήταν και πάει...
Αν δεν έχεις χιούμορ, δεν στο πήρα εγώ - σόρι.
Απάντηση
Στις φλόγες τυλίχθηκε το Solaris #891 στην γραμμή Χ96 στην λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου γύρω στις 23:45. Βίντεο από τον γνωστό Γιώργο Λιάγκα: http://www.instagram.com/p/BbxdvJljwlB/
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)