Αξιολόγηση Θέματος:
  • 14 Ψήφοι - 3.21 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απρόοπτα συμβάντα (βλάβες, ατυχήματα κλπ)
(22-01-2014, 06:26 PM)Citaro Έγραψε: Παιδιά, με συγχωρείτε, αλλά είστε foul. Nυχτερινό δρομολόγιο 2:15, είναι που είναι περίεργη η ώρα, θέλει ο "φιλόσοφος" να βάλουμε μέσα τον άστεγο; Να τον βάλουμε. Ούτε εισιτήριο πλήρωσε, ούτε τίποτα. Από τη μπόχα και τη δυσωδία, οι λοιποί επιβάτες θα λιποθυμήσουν.
Δεν ξέρουμε τί ασθένεις κουβαλάει, ούτε από πότε έχει να πλυθεί.

ΝΑΙ, αυτός ο άνθρωπος ΕΙΝΑΙ κίνδυνος για την ασφάλεια του επιβατικού κοινού. Δεν είμαι υποχρεωμένος να συνταξιδεύω με τέτοιους, ούτε τα ΜΜΜ είναι άσυλο.

Καλά έκανε και αρνήθηκε την επιβίβαση. Υπάρχει ο κανονισμός μεταφοράς επιβατών της ΟΣΥ. Δεν χρειάζεται τυπικός νόμος. Επιχείρησή μου είναι και βάζω κάποιους κανόνες χρήσης. Ας ξεκίναγε από το πιό απλό : Εισιτήριο είχε; Και μόνο γι' αυτό καλώς θα τον πέταγε έξω, αν θέλετε να τον θεωρείτε ανάλγητο ρατσιστή, που πέταξε έξω έναν άνθρωπο που βρωμάει.

Σόρρυ, αλλά εδώ η δική μου ευαισθησία σταματάει. Γιατί κι εγώ κυκλοφορώ στα λεωφορεία με το παιδάκι μου και το βάζω μέσα από τριών μηνών. Έχω την απαίτηση να τηρείται ένας στοιχειώδης κώδικας υγιεινής. Δεν μπορώ να ελέγξω αν ο άλλος έπλυνε τη μασχάλη του, αλλά όταν πρόκειται για προφανείς περιπτώσεις (πρεζόνια, άστεγοι, άπλυτοι κλπ.) είμαι κάθετος και δεν θα λογαριάσω τις δήθεν ευαισθησίες των διάφορων ιδεολόγων, αλλά θα υπολογίσω την πιθανή βλάβη του νορμάλ επιβάτη. Στο κάτω - κάτω, αν όντως υπήρχε πρόβλημα υγείας, αρμόδια υπηρεσία είναι το ΕΚΑΒ και όχι ο ΟΑΣΑ.

Απλά ταυτίζομαι. Δεν γίνεται τα μέσα μαζικής μεταφοράς να είναι εστίες μόλυνσης και να κινδυνεύει η υγεία του καθε επιβάτη που τα χρησιμοποιεί έχοντας πληρώσει κανονικά το νόμιμο τίτλο μεταφοράς (εισητήριο/κάρτα).


(22-01-2014, 09:19 PM)dora Έγραψε: Ο συγκεκριμένος είναι ναρκομανης που εχει γαγραινα και το κοβει στον υπνο ολη νυχτα γιατι ζεστενεται μεσα στο λεωφορειο. Εχω φωτο από τετοιου είδους <<επιβατη>> που εκανε την αναγκη του μεσα στο λεωφορειο της γραμμης 735.

Ωραία πράγματα... και σε αυτή την γραμμή μην ξεχνάμε δρομολογούνται και τα πιο καινούρια οχήματα της Ο.ΣΥ...

Για τα Α/Β10 γνωρίζει κανείς αν από τότε που πήγαν Στ. Λαρίσης μειώθηκαν τα πρεζόνια στα οχήματα ή τα ίδια είναι με τότε που πηγαίναν Πλ. Βάθης?
Απάντηση
Εχουν σκορπιστει στο Γ9 και στον προαστιακο γιατι παραμονευει η κλουβα στη 16η και 17η. Παρολα αυτά η <<κυρια>> Κουλα ημερησιο τζιρο πανω από 5000 ευρω
Απάντηση
(23-01-2014, 08:41 PM)dora Έγραψε: Εχουν σκορπιστει στο Γ9 και στον προαστιακο γιατι παραμονευει η κλουβα στη 16η και 17η. Παρολα αυτά η <<κυρια>> Κουλα ημερησιο τζιρο πανω από 5000 ευρω

Πλέον ούτε αυτή η κλούβα που λες υπάρχει. Και μπορώ να προσθέσω ότι έχει ανέβει κατακόρυφα η κίνηση στο Α10/Β10. Θυμάμαι που στην Πλ. Βάθης από κει που επιβιβάζονταν 10 άτομα (χωρίς εισητήριο και λογικούς κανόνες διαβίωσης π.χ. κάπνισμα εντός του λεωφορείου, είσοδος χωρίς εισητήριο, αναπαραγωγή μουσικής σε δυνατά μεγέθη, επαιτία και άλλα που θα χρειαζόμουν δικό μου φόρουμ να γράψω) πλέον επεκτείνονται και στην φυσούνα και στις μπροστινές θέσεις με αποτέλεσμα να μην ξέρεις από που να φυλαχτείς (από την μπόχα το λιγότερο).
Βάλτε Solaris Urbino 8.6 σε 537,712,728,729 και αυξήστε τα δρομολόγια του Γ9, του Α10 και του Β10!! Τροποποιήστε τα τοπικά του Μενιδίου και βάλτε την αφετηρία στο ΣΚΑ!! Δημιουργήστε μία νέα γραμμή να καλύπτει Κύπρου & Ιωνίας!!
Απάντηση
Το τρόλλεϋ #8002, ένα από αυτά που χρησιμοποιούνται μόνιμα στο 6, τα έφτυσε στην Πίνδου στην Φιλαδέλφεια και ήρθε η ΟΒΒΟ και το πήγε πίσω στο αμαξοστάσιο.
Απάντηση
Το Solaris #905 τα έφτυσε στην Αχαρνών γύρω στις 17:40, στο ύψος των Άνω Πατησίων. Ήταν δρομολόγημένο στο Β9 με κατεύθυνση προς Κηφισιά.
Απάντηση
Τώρα GN που εκτελούσε το δρομολόγιο Α2 ξεχαρβαλώνεται στο ύψος της Αλίμου. Απίστευτος καπνός και ο κόσμος να αναγκάζεται να κατεβεί στο ψοφόκρυο και να περιμένει το επόμενο. Μάλλον στην ΟΣΥ έχουν ξεχάσει τι θα πεί η λέξη σερβις...
Απάντηση
(08-02-2014, 12:45 AM)giegor Έγραψε: Τώρα GN που εκτελούσε το δρομολόγιο Α2 ξεχαρβαλώνεται στο ύψος της Αλίμου. Απίστευτος καπνός και ο κόσμος να αναγκάζεται να κατεβεί στο ψοφόκρυο και να περιμένει το επόμενο. Μάλλον στην ΟΣΥ έχουν ξεχάσει τι θα πεί η λέξη σερβις...

Είδες αριθμό παρμπρίζ?
Απάντηση
όχι ήμουν απ'την απέναντι μεριά του δρόμου σε αυτοκίνητο, δε πρόλαβα να δώ...
Απάντηση
Παει στην αγκαλια της μαντρας κι αυτή . Οι Ο.ΣΥ. θεωρουν περιττο να αγορασουν τουρμπίνες και να τις αλλαξουν.
Απάντηση
Σήμερα το πρωί (ή μάλλον χθες) η γκαζιερα 969 αν δεν κάνω λάθος την τραβούσε η ΟΒΒΟ με κατεύθυνση προς Ανθουσα την είδα στο ύψος του carrefour στην Μαραθωνος στο Γέρακα. Η πρωμετοπιδα έγραφε Χ5. Τα δύο περίεργα ήταν ότι η μηχανή ήταν αναμμένη παρόλο που ήταν εσρνε και ότι μάλλον δεν έστριψε στην Λ. Ανθουσας γιατί μπήκα Αττική οδό στο κόμβο Παλλήνης και αυτή ήταν στην αριστερή λωρίδα για να συνεχίσει ευθεία εκτός και αν εστριψαν παρανόμως.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 Επισκέπτης (ες)