Αξιολόγηση Θέματος:
  • 14 Ψήφοι - 3.21 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απρόοπτα συμβάντα (βλάβες, ατυχήματα κλπ)
(10-12-2013, 02:59 AM)garvanitis Έγραψε: Μην βάλεις τα κλάμματα Θωμά, αλλά για όλες τις λαμπάδες μέχρι στιγμής η ΕΛΒΟ δεν φταίει πουθενά... Όλες προκλήθηκαν από τα μηχανικά μέρη των λεωφορείων και η αποκλειστική ευθύνη είναι της Mercedes και των ΟΣΥ για την ανύπαρκτη σχεδόν συντήρησή τους.
Όσο για τον οδηγό θα γράψει λίγη υπερωρία, θα δώσει μια κατάθεση στην Π.Υ. και θα πάει για ύπνο. Η έκταση της φωτιάς βέβαια δείχνει ότι για ακόμη μια φορά (να δω πόσα λεωφορεία θα γίνουν στάχτη μέχρι να το μάθουν) δεν έκλεισε το γενικό με αποτέλεσμα να έχει και αυτός συμμετοχή στην ολοσχερή καταστροφή του...


Μας λείπει ένα ακόμη που κάηκε στο ίδιο περίπου σημείο πριν από λίγο καιρό. Και επειδή με τον συγκεκριμένο ανταποκριτή έχουμε φτάσει να επικοινωνούμε για να ανταλλάσουμε ευχές ο ένας στη γιορτή του άλλου μάθε και για εκείνο...
Σου έστειλα πμ

@ Μάριος ωραίος Big Grin
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
(12-12-2013, 10:07 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Όπως θα ακούσατε μερικοί στην tv ή στο ραδιόφωνο, θα διαβάσατε κάποιοι άλλοι στο διαδίκτυο, ή θα είδατε στο facebook (για τον κύριο nikos1991 ομιλώ Tongue ), απόψε είχαμε απειλή για βομβα σε λεωφορείο που κινούνταν στη Λ. Βουλιαγμένης.

Λίγα λεπτά πριν το δω στον προσωποπάπυρο,το διάβασα στο ΣΚΑΙ
http://www.skai.gr/news/greece/article/2...-12-2013d/
και ήθελα να μάθω από πότε συνορεύει η Ηλιούπολη με το Ελληνικό στην έξοδο της Βουλιαγμένης για Σοφοκλή Βενιζέλου Wink
Την έβγαλα και σήμερα τη χολή μου για το σεβαστό επάγγελμα του δημοσιοκάφρου Wink
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
(12-12-2013, 10:53 PM)nikos1991 Έγραψε: Λίγα λεπτά πριν το δω στον προσωποπάπυρο,το διάβασα στο ΣΚΑΙ
http://www.skai.gr/news/greece/article/2...-12-2013d/
και ήθελα να μάθω από πότε συνορεύει η Ηλιούπολη με το Ελληνικό στην έξοδο της Βουλιαγμένης για Σοφοκλή Βενιζέλου Wink
Την έβγαλα και σήμερα τη χολή μου για το σεβαστό επάγγελμα του δημοσιοκάφρου Wink

Ξεχνάς ότι έχουμε διαβάσει και πολύ χειρότερα... (βλ. 732 "Κολιάτσου - Παγκράτι") : P
Απάντηση
Breaking news! Τροχαίο ατύχημα προ ολίγου με λεωφορείο της ΟΣΥ, στη Λ. Βασ. Σοφίας (ρεύμα προς Κηφισιά), στο ύψος του Μεγ. Μουσικής. Στο λεωφορείο προσέκρουσε Ε.Ι.Χ.
Απάντηση
Την Πεμπτη εγινε τηλεφώνημα στην αστυνομια ότι υπαρχει εκρηκτικος μηχανισμος σε λεωφορειο που κινητε στην λεωφορο Βουλιαγμένης και δινοταν περιθωριο 30 λεπτων για εκκενωση του . Οντως ανεβρεθη μηχανισμος στο 311 Ν1 που εργαζοταν στην γραμμη 109 . Πιθανον επρόκειτο για αντιπερισπασμο στην αμεσο δραση μιας και την ιδια ωρα ηταν σε εξελιξη η απαγωγη του εφοπλιστη στη Βουλα. Το ολο θεμα δεν πηρε διαστασεις για ευνόητους λογους
Απάντηση
(14-12-2013, 12:48 PM)dora Έγραψε: Την Πεμπτη εγινε τηλεφώνημα στην αστυνομια ότι υπαρχει εκρηκτικος μηχανισμος σε λεωφορειο που κινητε στην λεωφορο Βουλιαγμένης και δινοταν περιθωριο 30 λεπτων για εκκενωση του . Οντως ανεβρεθη μηχανισμος στο 311 Ν1 που εργαζοταν στην γραμμη 109 . Πιθανον επρόκειτο για αντιπερισπασμο στην αμεσο δραση μιας και την ιδια ωρα ηταν σε εξελιξη η απαγωγη του εφοπλιστη στη Βουλα. Το ολο θεμα δεν πηρε διαστασεις για ευνόητους λογους
Δεν υπήρχε και λόγο να δοθεί έκταση. Διεκόπη για λίγο η κυκλοφορία (η αστυνομία έκανε εκτροπή στα γύρω στενά), έγινε η έρευνα και 20:10 είχε λήξει η υπόθεση και 10' μετά έφυγε και το λεωφορείο.

Βρέθηκε όντως μηχανισμός; Γιατί αν είχε γίνει αυτό, θα έπρεπε να γίνονταν και ελεγχόμενη έκρηξη, οπότε θα ήταν εκτεταμένα τα μέτρα αποκλεισμού στη γύρω περιοχή, κάτι που δεν έγινε, αφού και η κυκλοφορία στο ρεύμα της Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα εκτρέπονταν στον παράδρομο, δίπλα δηλαδή από εκεί που βρίσκονταν το λεωφορείο.
Απάντηση
Προ ολίγου, το Solaris #891 έκανε τη διαδρομή από τη 10η ΖΩΓΡΑΦΟΥ μέχρι την 9η ΖΩΓΡΑΓΟΥ με ανοιχτή τη 2η πόρτα!
Απάντηση
Σήμερα στις 08:25 εθεάθη στο Δαφνί (στο ρεύμα της Καβάλας προς Αθήνα) το #564 Ν2, κρεμασμένο πίσω από όχημα της ΟΒΒΟ.  Σε συνδυασμό με το ότι το λεωφορείο που ήμουν εγώ (Α16 προς Ελευσίνα) είχε τροποποιημένο δρομολόγιο (08:00 αντί για 08:05 από Κουμουνδούρου), συμπεραίνω ότι το χαλασμένο όχημα ήταν στη γραμμή Α16/876.
 
Απάντηση
Το δεύτερο N2, για σήμερα, που τραβάει το δρόμο για το Α/Σ με τη βοήθεια γερανού OBBO, είναι το #673. Εθεάθη στους Αγ. Αναργύρους.

(Πληροφόρηση από γνωστό group του fb)
Απάντηση
Στο Vanhool 7035 η προμετωπίδα έχει κολλήσει στο ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ και έτσι είχαν βάλει ένα χαρτόνι που έγραφε 25 αλλά φυσικά δεν φαινότανε. 
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)