Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ethnos.gr] Θεσσαλονίκη: Δέκα τραυματίες σε καραμπόλα με λεωφορείο του ΟΑΣΘ
#1

ΕΙΔΗΣΗ

Δέκα άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης με ελαφρά τραύματα, μετά από σύγκρουση αστικού λεωφορείου του ΟΑΣΘ με ένα φορτηγό και δύο ΙΧ στην περιοχή των Διαβατών. Οι τραυματίες είναι τόσο επιβάτες του λεωφορείου όσο και επιβαίνοντες στα άλλα οχήματα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα τραύματά τους είναι ελαφρά.

Η καραμπόλα συνέβη στις 10:15 το πρωί της Τετάρτης στην παλιά εθνική οδό Βέροιας – Θεσσαλονίκης στο ρεύμα εισόδου προς τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως ένα φορτηγό χτύπησε από πίσω το αστικό λεωφορείο της Γραμμής 81 του ΟΑΣΘ, που εκτελεί δρομολόγια από τα Κουφάλια προς τον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων «Μακεδονία», ενώ ακολούθησαν άλλα δύο ΙΧ. Πηγές του Οργανισμού μιλούν για επιπόλαια τραύματα ενός αριθμού επιβατών του λεωφορείου, που οφείλονται στο τράνταγμα από τη σύγκρουση.

Η επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για δύο επιβεβαιωμένους τραυματίες. Ωστόσο, στελέχη του νοσοκομείου «Γ.Παπανικολάου» επιβεβαίωσαν στο ethnos.gr πως στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου έχουν μεταφερθεί συνολικά δέκα άτομα. Όλοι τους φέρουν ελαφρά τραύματα και υποβάλλονται σε εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: https://www.ethnos.gr/ellada/58815_thess...-toy-oasth
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
[ethnos.gr] Θεσσαλονίκη: Δέκα τραυματίες σε καραμπόλα με λεωφορείο του ΟΑΣΘ - από Larioupol - 04-09-2019, 01:57 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [voria.gr] ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΚΑΙ ΙΧ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ -ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ GiannisB 0 2.649 02-12-2018, 12:29 AM
Τελευταία Δημοσίευση: GiannisB
  [ethnos.gr] ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο- Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα dimangelid 0 3.495 11-07-2016, 12:30 PM
Τελευταία Δημοσίευση: dimangelid
  [NewsBomb.gr] Καραμπόλα τριών οχημάτων με λεωφορείο επί της Συγγρού mercedes elbo 0 2.474 07-11-2011, 02:41 PM
Τελευταία Δημοσίευση: mercedes elbo

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)