Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Το λεωφορείο "φάντασμα"
#43
Προφανώς και δεν γίνεται από κάθε σχολείο να υπάρχουν γραμμές του ΟΑΣΑ προς κάθε μέρος που μπορεί να μένουν μαθητές.

Υπάρχουν ιδιαιτεροτητες όπως τα Σχολεία Γεροβουνου (όπου υπάρχουν 3 διαφορετικά σχολικά προς 3 κατευθύνσεις) και υπάρχουν σχολεία που καλύπτονται πλήρως από τις υπάρχουσες γραμμές του ΟΑΣΑ.

Οι σχολικές γραμμές επιδοτουνται πλήρως από το Υπουργείο Παιδείας και λειτουργούν μόνο και όταν λειτουργούν τα σχολεία. Γι'αυτο και δεν επιτρέπεται η επιβίβαση εξωσχολικων επιβατών που θέλουν να βολεψουν τις ενδιάμεσες μετακινήσεις που γίνονται με τα υπόλοιπα διερχομενα λεωφορεία.

Ζητήθηκε κάποτε από αυτό το σχολείο (όπως και από τόσα άλλα σχολεία, είτε με ειδικά σχολικά δρομολόγια, είτε με κανονικά που εξυπηρετούν και μαθητές με τακτες ώρες κτλ) να γίνει αυτή η σύνδεση. Από την στιγμή που είναι γεμάτο, για ποιον λόγο είναι βύσμα η διατήρηση του? Αυτό ακριβώς είναι το επιχείρημα, ότι επειδή υπάρχει τόσα χρόνια, κάποιος λόγος θα υπάρχει (εξυπηρετεί πάρα πολλούς μαθητές), το ακριβώς ανάποδο δε, είναι το παράλογο! (να κοπεί ή να θεωρείται βύσμα κάθε ιδιαίτερη γραμμή ή ειδικότητα δρομολογίου που έχει ζητηθεί και εξυπηρετεί, επειδή κάποια αντίστοιχη περιοχή δεν έχει)
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Το λεωφορείο "φάντασμα" - από MrVanHool - 11-01-2019, 10:06 PM
RE: Το λεωφορείο "φάντασμα" - από abc - 12-12-2012, 12:54 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)