Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
051 ΟΜΟΝΟΙΑ - ΣΤΑΘ. ΥΠΕΡ. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ (μέσω Ακαδ. Πλάτωνος)
#37
Η γραμμή υποτίθεται ότι εξυπηρετεί και τη συνοικία της Ακαδημίας Πλάτωνος, όχι μόνο τα ΚΤΕΛ Κηφισού. Υπάρχει και η 420 άλλωστε. Δε βλέπω λόγο να αλλάξει, ούτε λόγω "επικινδυνότητας" ούτε για τίποτα. Μια χαρά συχνά δρομολόγια έχει, μια χαρά εξυπηρετική είναι δεν υπάρχει λόγος. Άλλες γραμμές θέλουν αλλαγή.

Και για την ιστορία, έχω περάσει μέσα από Μενάνδρου, Ζήνωνος, κτλ) χωρίς προβλήματα μετά τις 12 για να βγω Ψυρρή, αρκετές φορές.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ψυχή συνήθως στις εν λόγω οδούς, ίσως πετύχεις καμία παρέα αλλοδαπών να περπατάνε, ίσως πετύχεις και κανένα τοξικομανή να είναι τέζα ή να κάνει χρήση. Αυτό είναι όλο το τρομερό που γίνεται στα "επικίνδυνα στενάκια της Ομόνοιας".

Πιο ασφαλής νιώθει ένας πεζός μετά τη Δύση του ηλίου στα στενάκια της Ομόνοιας, των Πατησίων, της Κυψέλης, κτλ και σε όσες περιοχές χαρακτηρίζονται κατά καιρούς "επικίνδυνες" (ειδικά Πατήσια/Κυψέλη βρίσκομαι σχεδόν σε καθημερινή βάση τη νύχτα λόγω 11..χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα), παρά σε κάποιο στενό της Μάνδρας, της Μαγούλας, της Νέας Περάμου, κτλ και γενικώς περιοχών που απέχουν 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας ή περισσότερο.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: 051 ΟΜΟΝΟΙΑ - ΣΤΑΘ. ΥΠΕΡ. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ (μέσω Ακαδ. Πλάτωνος) - από NightLine - 17-08-2019, 11:52 AM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  420 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (ΜΕΣΩ ΚΗΦΙΣΟΥ) krikri13 0 23.696 30-12-2012, 06:08 PM
Τελευταία Δημοσίευση: krikri13

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)