Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ΟΣΕΛ: Οργανισμός Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας
#1
Κόμιστρα

Μονής διαδρομής: €1,50
Μονής Διαδρομής Βραδινό: €2,50 *
Ημερήσιο: €5
Επταήμερο: €15
Μηνιαίο: €40
Ετήσιο: €400

*Ισχύει από τις 23:00 μέχρι τις 4:00 της επόμενης ημέρας (τα Ημερήσια και Εβδομαδιαία εισιτήρια δεν θα ισχύουν για τις Νυχτερινές Διαδρομές).

Έκπτωση 50% του κομίστρου δικαιούνται Φοιτητές, Μαθητές εκτός σχολικών διαδρομών και Κάτοχοι Κοινωνικής Κάρτας.
Δεν καταβάλλεται κόμιστρο από τους Στρατιώτες και τα παιδιά κάτω των 6 ετών.

Σημ.: από την έναρξη του σχολικού έτους 2013 – 2014 οι Μαθητές όσον αφορά τις σχολικές διαδρομές θα καταβάλλουν μηνιαίο κόμιστρο €15.

Και ένα διαφημιστικό σποτ της ΟΣΕΛ
http://www.youtube.com/watch?feature=pla...NqxJn2k7Tk

Παρουσίαση wi - fi σε λεωφορείο του ΟΣΕΛ
4 Ιουλίου 2011

Μετά από συνεργασία του Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας, ΟΣΕΛ Λτδ, με την “Cyta”, “Cytacom” και “Infotrip”, από τις αρχές Ιουνίου, υπάρχει το σύστημα Δωρεάν Πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε λεωφορείο του ΟΣΕΛ, στο οποίο έχει εφαρμοστεί πιλοτικά και εκτελεί την Διαδρομή 158, με Αφετηρία τον Σταθμό Κρυονέρι και Τέρμα την Πλατεία Σολωμού. Ο Κωδικός Πρόσβασης είναι «osel1234» και έχουν πρόσβαση οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές όπως και τα SmartPhones.

Σύντομα θα εφαρμοστεί σε όλα τα λεωφορεία που εκτελούν την Διαδρομή 158, να δούμε πόσο θα ανταποκριθεί ο κόσμος στην εφαρμογή του συστήματος και θα προχωρήσουμε αναλόγως την εφαρμογή και σε άλλες Διαδρομές του ΟΣΕΛ.

Το wi– fiείναι υψηλής ταχύτητας, αυτό όμως μπορεί να εξαρτηθεί από τον αριθμό των χρηστών που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο την ίδια στιγμή.


Από τον στόλο όπως βλέπετε έχει citaro δεν γνωρίζω πόσα είναι, λογικά θα έχει και άλλους τύπους λεωφορείων. Όποιος μπορεί να βοηθήσει να πει τίποτα παραπάνω για την ΟΣΕΛ ευχαρίστως.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
ΟΣΕΛ: Οργανισμός Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας - από GiannisB - 20-10-2013, 06:40 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)