Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The Best] Υπεγράφη το πρακτικό συμβιβασμού μεταξύ ΚΤΕΛ και Περιφέρειας
#1
Υπεγράφη σήμερα το πρακτικό συμβιβασμού μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας σχετικά με τις οφειλές προς τo ΚΤΕΛ για τις μεταφορές μαθητών κατά τη χρονική περίοδο από 1/1 έως 31/12/2010.

Το πρακτικό υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ανδρέας Μανωλόπουλος και σύμφωνα με αυτό καταβάλλεται προς το ΚΤΕΛ, για λογαριασμό του ιδίου και του συνόλου των μεταφορέων που εμπλέκονταν στο συγκεκριμένο έργο, ποσόν ύψους 5,7 εκατ. ευρώ, το οποίο και θα καταβληθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες. Σημειώνεται ότι το ποσόν αυτό είναι απομειωμένο κατά 20% σε σχέση με τις αρχικές απαιτήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Περιφερειάρχης υπέγραψε το πρακτικό μετά από σχετική απόφαση και εξουσιοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Μετά την υπογραφή του πρακτικού ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας σε δήλωση του ανέφερε: «Η εκκαθάριση αυτής της εκκρεμότητας και η διασφάλιση για την κανονική μεταφορά των μαθητών στα σχολεία που φοιτούν αποτέλεσε μια από τις πιο δύσκολες και κρίσιμες υποθέσεις που χειρίστηκε η αιρετή Περιφέρεια στα πρώτα της βήματα.

Οι διαπραγματεύσεις, τόσο με την κυβέρνηση όσο και με το ΚΤΕΛ, ήταν επίπονες αλλά κατέληξαν επιτυχώς, γεγονός για το οποίο εκφράζω την ικανοποίησή μου. Στόχος μας παραμένει η ασφαλής μεταφορά των μαθητών σε συνδυασμό με την ορθολογική διαχείριση των σχετικών δαπανών».

Ταυτόχρονα σήμερα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Γεωργιόπουλου, κατένειμε συνολικό κονδύλι ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες (Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας) προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι δαπάνες μεταφοράς μαθητών κατά τη χρονική περίοδο 1/1 έως 31/3/2011.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
[The Best] Υπεγράφη το πρακτικό συμβιβασμού μεταξύ ΚΤΕΛ και Περιφέρειας - από Konstantinos MercedesBenz - 08-06-2011, 05:13 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου] ΔΤ: Αγανάκτηση για την άνιση μεταχείριση της περιφέρειας Cmaniac 0 2.355 18-02-2011, 03:30 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)