Αξιολόγηση Θέματος:
  • 4 Ψήφοι - 3.75 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Κατρακύλα χωρίς τέλος...
#2
Νεότερη είδηση...

Τα πράγματα στην Συγκοινωνία Αμαρουσίου γίνονται ακόμα χειρότερα προς το τέλος του μήνα. Αν και οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγο-πολύ τα ακόλουθα:

- Απολύονται / δεν ανανεώνονται οι συμβάσεις περίπου 18 οδηγών.
- Γίνονται δραστικές περικοπές στα δρομολόγια. Δεν λένε αν θα καταργηθούν ολόκληρες γραμμές ή θα αραιώσουν τα δρομολόγια ή και τα δύο, αλλά βλέπω μάλλον να ισχύει πρόγραμμα περίπου Κυριακής τις καθημερινές, να διακόπτεται η λειτουργία τις Κυριακές, να σταματούν νωρίτερα το Σάββατο και τα βράδυα, και ίσως να καταργηθεί το 070 εξ ολοκλήρου.
- Καθιερώνεται η επιβολή κομίστρου για όλους τελικά και όχι μόνο για τους μη δημότες / μη κατοίκους. Το εισιτήριο προβλέπεται να είναι αρκετά τσουχτερό, για Δευτέρα έως Παρασκευή θα κοστίζει μάλλον € 1,50 για μία διαδρομή ενώ το Σάββατο θα είναι ακόμα ακριβότερο αλλά θα ισχύει για όλη την ημέρα. Ήδη τοποθετούνται εκδοτικές μηχανές σε κάποια λεωφορεία, τα οποία δεν κυκλοφορούν... Θα εξαιρούνται μόνο οι μαθητές που θα ταξιδεύουν δωρεάν, αλλά μόνο Δευτέρα με Παρασκευή τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης από τα σχολεία τους και μόνο κατά την σχολική περίοδο.
- Απόσυρση αρκετών λεωφορείων (5-10).

Οπότε μάλλον πρέπει να αναμένουμε οριστική κατάργηση της υπηρεσίας. Δεν νομίζω ότι κανένας θα πλήρωνε € 1.50 στο δημοτικό λεωφορείο όταν το εισιτήριο του αστικού είναι € 1,20, πολύ δε περισσότερο όταν στο αστικό αν έχει κάρτα απεριορίστων δεν βγάζει άλλο εισιτήριο, μια δυνατότητα που δεν την έχει στα "κόκκινα".
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Κατρακύλα χωρίς τέλος... - από panos81 - 10-02-2011, 11:03 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)