Αξιολόγηση Θέματος:
  • 9 Ψήφοι - 2 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The Best] Πάτρα: Καταληψεις Αστικων Λεωφορειων - Ένταση μεταξύ επιβατών και φοιτητών
#1
Ένταση και παρ ολίγον επεισόδια είχαμε το πρωί (σ.σ. Δευτέρα 22/11/2010) στην οδό Κορίνθου, σε στάσεις του αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας, μεταξύ φοιτητών και επιβατών των λεωφορείων του αστικού ΚΤΕΛ. Οι φοιτητές έκαναν μπλόκο στα λεωφορεία, με σκοπό την δωρεάν επιβίβαση για την μεταφορά τους στο Πανεπιστήμιο, όμως αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μετά από την εντολή της διοίκησης του αστικού ΚΤΕΛ, την ακινητοποίηση των λεωφορείων εν μέση οδό από τους οδηγούς.

Η μεγάλη καθυστέρηση έκανε τους υπολοίπους επιβάτες των λεωφορείων να αντιδράσουν και προς στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια μεταξύ κάποιων επιβατών και των φοιτητών, οι οποίοι με την σειρά τους αντέδρασαν με συνθήματα και φωνές.

Οι οδηγοί προσπαθούσαν να διευθετήσουν το ζήτημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, ενώ από την συνεχιζόμενη στάθμευση των λεωφορείων, δημιουργήθηκε τεράστιο μποτιλιάρισμα στην οδό Κορίνθου.

Μετά από πολλή ώρα και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν και τα λεωφορεία συνέχισαν το δρομολόγιό τους, ενώ είναι άγνωστο εάν και τις επόμενες ημέρες οι φοιτητές θα επαναλάβουν την διαμαρτυρία τους.

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του thebest.gr
http://www.youtube.com/watch?v=dpthsbj_LQo
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
[The Best] Πάτρα: Καταληψεις Αστικων Λεωφορειων - Ένταση μεταξύ επιβατών και φοιτητών - από Cmaniac - 23-11-2010, 01:59 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [TheBest] Πάτρα: Γιατί εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια των αστικών λεωφορείων Cmaniac 0 2.021 13-05-2011, 06:01 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)