Αξιολόγηση Θέματος:
  • 7 Ψήφοι - 2 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Aggelioforos.gr] Εκλεισαν (πάλι) τα Τέμπη!
#2
Από παρακαμπτήριες οδούς διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης, μετά την πτώση μικρού βράχου στο ύψος της κοιλάδας των Τεμπών.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ανακοινώθηκε ότι τα Τέμπη θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 10 το βράδυ.

Σε ό,τι αφορά την κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, τα ΙΧ, τα φορτηγά έως 3,5 τόνους και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ θα εκτρέπονται από τον κόμβο του Πλατυκάμπου προς Αγιά και μέσω της επαρχιακής οδού Λάρισας-Ομόλιου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο προς Θεσσαλονίκη από το Στόμιο.

Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και τα τουριστικά λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας προς την περιφερειακή οδό Λάρισας-Τρικάλων και στη συνέχεια μέσω της οδού Λάρισας -Γρεβενών, θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.

Εναλλακτικά θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα συνεχίζουν στην επαρχιακή οδό Γυρτώνης μέχρι την Κοζάνη και την Εγνατία Οδό και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος κλειδί Ημαθίας.

Τα ΙΧ, τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους και τα λεωφορεία ΚΤΕΛ που θα κατευθύνονται προς Αθηνα, θα εκτρέπονται στο ύψος του Στομίου και θα ακολουθούν τη διαδρομή Ομόλιο- Πλατυκάμπος -Π.Α.Θ.Ε.

Τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και τα τουριστικά λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον κόμβο Κλειδί προς Βέροια (Εγνατία Οδό) - Κοζάνη και από εκεί:

(α) Είτε, μέσω της οδού Κοζάνης - Ελασσόνας έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

(β). Είτε, μέσω της οδού Κοζάνης -Λάρισας και εν συνεχεία διά της περιφερειακής οδού Λάρισας-Τρικάλων, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
[Express] Από παρακαμπτήριες οδούς η κυκλοφορία λόγω της πτώσης βράχου στα Τέμπη - από Cmaniac - 16-10-2010, 06:30 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsBomb] Κλείνουν και πάλι τα Τέμπη Konstantinos MercedesBenz 0 1.648 25-07-2011, 10:25 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)