Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[metaforespress.gr] Χωρίς τρένα στις 14/9, απεργούν οι σιδηροδρομικοί για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
#1
Πηγή

Χωρίς τρένα στις 14/9, απεργούν οι σιδηροδρομικοί για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Χωρίς τρένα και Προαστιακό, στις 14/9, λόγω της 24ωρης απεργίας των σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), οι οποίοι εναντιώνονται στην αποκρατικοποίηση και μεταβίβαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς της FS.

Την ίδια ημέρα αναμένεται η υπογραφή της οικονομικής συμφωνίας για την εξαγορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την FS, έναντι 45 εκατ., μεταξύ του Έλληνα και Ιταλού πρωθυπουργού στην Κέρκυρα.

H ανακοίνωση της ΠΟΣ

Η Κυβέρνηση ολοκληρώνει και τυπικά την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που προώθησαν και οι προηγούμενες Κυβερνήσεις, με την πανηγυρική τελετή να πραγματοποιείται στην Κέρκυρα.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 πραγματοποιεί 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, με συγκέντρωση στο κτίριο του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3), ώρα 12.00’, καταδεικνύοντας τη διαφωνία της στην πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι Σιδηροδρομικοί ήταν και είναι αντίθετοι με την πώληση των εταιρειών του Σιδηρόδρομου.

Η ελληνική κοινωνία και οι εργαζόμενοι όλης της χώρας διαφωνούν με την εκποίηση του εθνικού πλούτου.

Μαζί με όλους τους εργαζόμενους θ’ αγωνιστούμε, να σταματήσει αυτή η καταστροφική πορεία για τη χώρα και ο εμπαιγμός που συνίσταται στο να πανηγυρίζουν ταυτόχρονα και αυτοί που πωλούν και αυτοί που αγοράζουν.

Άραγε ποιος πράττει σωστά;

Εμείς οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να προβάλλουμε τις θέσεις μας για ένα σύγχρονο – ενιαίο – δημόσιο Σιδηρόδρομο προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας.

Ματαιώσεις δρομολογίων

Λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.) την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 13/9/2017 έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 14/9/2017.

Λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν και τα βραδινά δρομολόγια στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, που αναχωρούν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 13/9/2017.

Σημειώνεται ότι οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 που αναχωρούν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 14/9/2017 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [metaforespress.gr] Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό, λεωφορεία, τραμ και τρόλεϊ τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου dimangelid 0 2.622 14-01-2018, 01:55 PM
Τελευταία Δημοσίευση: dimangelid

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)