Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
H MAN μεταφέρει την παραγωγή αστικών λεωφορείων στο Σταραχωβίτσε.
#1
[Εικόνα: n3knwwn64zn.jpg]

Μέχρι το τέλος του 2016 το τελικό στάδιο της παραγωγής αστικών λεωφορείων της ΜΑΝ θα μεταφερθεί απο το Πόζναν στο Σταραχωβίτσε της Πολωνίας.

Μέσα στα επόμενα χρόνια η ΜΑΝ έχει στόχο την συγκέντρωση όλης της παραγωγής των αστικών λεωφορείων αλλά και την αύξηση του εργατικού δυναμικού της στο νέο εργοστάσιο. Η επένδυση της ΜΑΝ ανέρχεται στα 40 εκ. Ευρώ, στα οποία περιλαμβάνεται και ο σχεδιασμός της νέας γενίας των αστικών της λεωφορείων. Την 31η του Οκτώβρη η ΜΑΝ ανακοίνωσε την μεταφορά του εργοστασίου στούς Εργαζόμενους, ενημερώνοντας τους πως οι θέσεις εργασίας τους θα παραμείνουν ως έχουν εφόσον επιθυμούν να συνεχίσουν να εργάζονται στο νέο εργοστάσιο στο Σταραχωβίτσε.

"H MAN ενισχύει την γραμμή παραγωγής των αστικών λεωφορείων της με την συγκέντρωση όλων των τμημάτων στο Σταραχωβίτσε . Όλοι οι εργαζόμενοι που επιρεάζονται απο αυτή την μεταφορά μπορούν να συνεχίζουν εργάζονται στο νέο εργοστάσιο. Για την μεταφορά η εταιρία θα προσφέρει εκλυστικά πακέτα για τους εργαζόμενους, αφού η εμπειρία τους μας είναι αναγκαία", Είπε ο Anders Nielsen, διευθύνων σύμβουλος της MAN Truck & Bus AG. Όποιος δεν μπορεί να μετακομίσει (π.χ για οικογενιακούς λόγους), Θα έχει την δυνατότητα για αντίστοιχη εργασία στο εργοστάσιο της Volkswagen στο Πόζναν.

Ο Nielsen τόνισε οτι η MAN πρέπει να κάνει την γραμμή παραγωγής της περισσότερο αποδοτική και ανταγωνιστική, και δεν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος. Η Volkswagen Commercial Vehicles συνεχίζει να επενδύει στο Πόζναν: μέχρι το τέλος του 2016 θα έχει τελειώσει η κατασκευή του εργοστασίου στο οποίο θα παράγεται το νέο VW Crafter, όπου μακροπρόθεσμα θα προσφέρει 3,000 θέσεις εργασίας. Η Πολωνία είναι απο της σημαντικότερες χώρες για την παραγωγή της MAN και Volkswagen Commercial Vehicles, με τέσσερα εργοστάσια και 10.000 υπαλλήλους
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)