Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Φωτογραφικό αρχείο Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου
#1

Βρίσκομαι στην παρα πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσω τα μέλη του φόρουμ και τους συντονιστές οτι μετά απο έρευνα ενός και πλέον μήνα ολοκλήρωσα την ψηφιοποίηση όλων των φωτογραφιών των λεωφορείων της ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ των τελευταίων 50 ετών.

Φυσικά μιλάμε για φωτό που δέν έχουν σχέση με τις προσωπικές φωτό που κατέχουν οι ιδιοκτήτες απο τα λεωφορεία τους και που και αυτές είναι ευπρόσδεκτες βέβαια για την αρτιότερη ενημέρωση του αρχείου.

Σε αυτό το σημείο πρέπει ΔΗΜΟΣΙΩΣ να ευχαριστήσω τους:
Α. Τον συμφορουμίστα OVELIX που μου απέστειλε τη λίστα των λεωφορείων που περιλαμβάνει πλαίσια και πινακίδες κυκλοφορίας από την δημιουργία του αστικού Κτελ το 1952 μέχρι και σήμερα.
B. Tους κ.κ. ΤΡΥΦΩΝ ΠΛΑΣΤΑΡΑ πρόεδρο Δ.Σ. , ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ και ΑΝΤΩΝΙΟ ΧΟΥΣΙΑΦΗ μελών Δ.Σ. της ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΕ για την εμπιστοσύνη και παραχώρηση του φωτογραφικού αρχείου της εταιρίας.
Γ. Τον επίσης 20ετή φωτογράφο και παθιασμένο με τα λεωφορεία κ. ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΟΘΡΟ για την παραχώρηση των μισών και πλέον φωτογραφιών. Θα πρέπει δε να αναφέρω οτι ήταν ο μοναδικός που εντόπιζε και φωτογράφιζε τα λεωφορεία χωρίς τις ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας δηλαδή μόνο με τα χρώματα του ΚΤΕΛ μόλις βάφονταν αλλά και με τις γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας των αντικαταστάσεων των ετών 2003-2004 αλλά και των ετών 1993-1995
Δ. Τέλος , τον κολοσσό της φωτογράφησης κ. FRIEDRICH KREIDT για τις πανέμορφες φωτό που βρήκα μέσα στο αρχείο της ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ ΑΕ.

Οι φωτό θα είναι διαθέσιμες αφού περαστεί το υδατογράφημα της εταιρίας προς καθένα ενδιαφερόμενο.Θέλω να καταστήσω σαφές οτι απο το σύνολο των φωτό μόνο 30 είναι δικές μου.

Επίσης όποιος θελήσει περαιτέρω πληροφορίες θα είμαι στη διάθεσή του με τους γνωστούς τρόπους επικοινωνίας του φόρουμ.


23.11.2013
ASTIKOS VOLOY 4780
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)