Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[In.gr] Τη Δευτέρα παραδίδεται το οδικό τμήμα Κυπαρισσίας-Καλαμάτας
#1
Ολοκληρώθηκε και παραδίδεται στην κυκλοφορία τη Δευτέρα 23 Ιουλίου το τμήμα Αλλαγή- Θουρία του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολης- Καλαμάτας.

Πρόκειται για οδικό άξονα μήκους 22 χλμ που ξεκινά από τον ανισόπεδο κόμβο Κυπαρισσίας και καταλήγει στον ανισόπεδο κόμβο της εισόδου της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και Ανάπτυξης, με το νέο τμήμα μειώνεται ο χρόνος μετακίνησης, από μισή ώρα σε λιγότερο από 10 λεπτά, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η οδική ασφάλεια.

«Η κατασκευή του τμήματος Αλλαγή - Θουρία ξεκίνησε το 2008, η συνολική του δαπάνη ανέρχεται σε 190 εκατομμύρια ευρώ και θα παραδοθεί ως σύγχρονος αυτοκινητόδρομος, με αποπερατωμένους τρεις ανισόπεδους Κόμβους: Κυπαρισσίας, Αρφαρών και εισόδου Καλαμάτας. Οι κόμβοι αυτοί συνδέουν τον αυτοκινητόδρομο με το τοπικό δίκτυο και με την παλαιά (πλέον) εθνική οδό Τρίπολης - Μεγαλόπολης» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Απάντηση
#2
καιρος ηταν...τουλαχιστον για οσους κυκλοφορουν στην νοτια πελοποννησο ειναι μια ανασα!!!Φυσικα αυτο που δεν μας ειπαν ειναι τι θα γινει με τα διοδια το τζαμπα πεθανε..ηδη με το που πιανεις την Τριπολεως μεχρι την Καλαματα πληρωνεις τρια διοδια και ενα που ειναι εκτος και φυσικα τωρα θ ανοιξει...τουλαχιστον θα εχεις εναν ασφαλη αυτοκινητοδρομο!!!
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Ypodomes.com] Οδικό τμήμα Αστακός-Πλατυγιάλι: θετική η προκαταρκτική εκτίμηση ΥΠΕΚA GeorgIrisbus 0 1.663 02-03-2012, 08:12 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)