Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[iEfimerida] Οδηγός λεωφορείου πάτησε δύο φορές ένα 9χρονο κοριτσάκι!
#1
Με βαριά τραύματα νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι από την Γεωργία, του οποίου το πόδι σύνθλιψε ένας οδηγός λεωφορείου στην Αλεξανδούπολη.

Το 9χρονο κορίτσι νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης.

Όλα άρχισαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε σταμάτησε για τον καθιερωμένο έλεγχο στο Τελωνείο Κήπων Έβρου. Όλοι οι επιβάτες κατέβηκαν έτσι και το άτυχο κορίτσι. Κάποια στιγμή ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του με αποτέλεσμα να βρεθεί μπροστά από τις ρόδες του λεωφορείου χωρίς ο οδηγός να το αντιληφθεί.

Μάλιστα αφού το πάτησε έκανε και όπισθεν, πατώντας συνολικά το κοριτσάκι, δύο φορές. Το άτυχο κορίτσι, είχε έρθει με ένα γκρουπ παιδιών από την πατρίδα του για να συμμετάσχει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η 9χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που κράτησε οκτώ ολόκληρες ώρες και χρειάστηκε να της χορηγηθούν 20 φιάλες αίματος, ενώ η κατάσταση της υγείας της παραμένει σοβαρή.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewPost] Γαύδος: Ένας δήμαρχος... οδηγός λεωφορείου Konstantinos MercedesBenz 0 1.937 24-08-2011, 04:51 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)