Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsKosmos] Μεσσηνία: Με χειροπέδες δύο τσιγγάνοι που έκλεψαν ράγες του ΟΣΕ
#1
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, οι δύο τσιγγάνοι ηλικίας 26 και 18 χρονών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μεσημέρι, στον Άμμο Μεσσηνίας, αφού μπήκαν σε υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο φύλαξης υλικού του Ο.Σ.Ε., με τη χρήση συσκευής οξυγόνου-υγραερίου έκοψαν και έκλεψαν 26 ράγες, μήκους από 2 έως 2,5 μέτρων η καθεμία, τις οποίες στη συνέχεια φόρτωσαν σε φορτηγό και έφυγαν.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, οι οποίες τους εντόπισαν και μετά από καταδίωξη, ακινητοποίησαν το φορτηγόκαι τους συνέλαβαν.

Επιπλέον, στο χώρο φόρτωσης του φορτηγού, βρέθηκαν οι ράγες, οι οποίες επιστράφηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε.,ενώ επίσης κατασχέθηκε, η συσκευή οξυγόνου-υγραερίου, καθώς και το φορτηγό, ως μέσο διευκόλυνσης μεταφοράς κλοπιμαίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Τώρα, ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsNow] Έκλεψαν ράγες από εγκαταστάσεις του ΟΣΕ στο Μεσολόγγι GeorgIrisbus 0 1.715 27-04-2012, 10:14 AM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)