Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Star.gr] Χανιά: Βράχος έπεσε σε λεωφορείο!
#1
Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός σχολικού λεωφορείου στα Χανιά καθώς βράχος που αποκολλήθηκε λόγω κατολίσθησης έπεσε πάνω στο όχημα ενώ βρίσκονταν εν κινήσει, τρύπησε τον ουρανό, πέρασε μέσα από τα καθίσματα και σπάζοντας ένα τζάμι πετάχτηκε έξω από το λεωφορείο.

Το συμβάν έγινε κοντά στη σήραγγα στα Τοπόλια, στην περιοχή του Καστελίου, περίπου στις 3:30 το μεσημέρι και ευτυχώς το λεωφορείο ήταν άδειο.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που χρησιμοποιείται για μεταφορά μαθητών, ήταν γεμάτο από μικρά παιδιά που αν βρίσκονταν μέσα στο όχημα την ώρα που συνέβη το περιστατικό τα πράγματα θα είχαν εξελιχτεί τελείως διαφορετικά.

Ο οδηγός του λεωφορείου δεν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και εκτός από το σοκ που υπέστη, είναι καλά στην υγεία του.

Στο σημείο έσπευσε η τροχαία που τοποθέτησε προστατευτικούς κώνους ενώ αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται κανονικά.

Πηγή: flashnews
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Volvo irizar century No41.Επαθε μεγαλη ζημια καθως τρυπησε ο ουρανος και τα βραχια προσγειωθηκαν στα καθισματα,αλλα ειναι ευτυχως επισκευασιμη οπως φαινεται και κυριως δεν κινδυνεψε κανεις,απο θαυμα,καθως λιγο πριν ειχε αποβιβασει περι τα 20 ατομα.Αξιος και ο οδηγος του που καταφερε να το κρατησει στο δρομο καθως ακριβως διπλα βρισκεται γκρεμος με βαθος πολλων μετρων.
Απάντηση
#3
το λεωφορειο εχει φτιαχτει και κανει κανονικα δρομολογια
Απάντηση
#4
Επαθε μεγαλη ζημια καθως τρυπησε ο ουρανος και τα βραχια προσγειωθηκαν στα καθισματα,αλλα ειναι ευτυχως επισκευασιμη οπως φαινεται και κυριως δεν κινδυνεψε κανεις,απο θαυμα,καθως λιγο πριν ειχε αποβιβασει περι τα 20 ατομα?
75% off all cert and exams buy now prep 4 sure
85% off on School Admission & Professional Tests buy now prep4sure
85% off on all exams & certs buy now pass-4-sure.net
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)