Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 4 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The Best] Πάτρα: «Βροχή» τα παράπονα για τις καθυστερήσεις της Δ.Συγκοινωνίας
#1
Ενοχλημένη η δημοτική Αρχή ζητά εξηγήσεις από το ΚΤΕΛ

Σωρεία καταγγελιών και παραπόνων δέχεται καθημερινά ο Δήμος της Πάτρας για τις καθυστερήσεις στην εκτέλεση των δρομολογίων στη δημοτική συγκοινωνία. Η δημοτική Αρχή, μάλιστα, ετοιμάζει παρέμβαση προς τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, το οποίο και επιδοτεί για τη λειτουργία των συγκεκριμένων γραμμών.

Καταγγελίες δημοτών για το θέμα έχουν φτάσει και στο thebest.gr, ειδικά για τα δρομολόγια της γραμμής 11, όπου όπως φαίνεται είναι πλέον συνηθισμένο τα λεωφορεία να περνούν κάθε 20 και πλέον λεπτά της ώρα, αντί των 12 λεπτών που προβλέπεται στο πρόγραμμα.

Ο Δήμος της Πάτρας ήδη έχει θέσει το θέμα προφορικά προς το Αστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας, το οποίο διαψεύδει τις καταγγελίες εκατοντάδων πολιτών (!) και αποδίδει τις όποιες καθυστερήσεις στο κυκλοφοριακό φόρτο της πόλης.

Ωστόσο η δημοτική Αρχή, προφανώς επειδή δεν έχει πειστεί από τις απαντήσεις του ΚΤΕΛ, ετοιμάζει έγγραφο με το οποίο θα ζητά από τον συγκοινωνιακό φορέα να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις του, οι οποίες εξάλλου απορρέουν από το συμφωνητικό που έχει υπογράψει με τον Δήμο Πατρέων.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας για τη γραμμή Νο 11 (Ηρώων Πολυτεχνείου – Όθωνος Αμαλίας – Γεροκωστοπούλου – Αγ. Ανδρέου – Νόρμαν – Ηρ. Πολυτεχνείου) τα δρομολόγια τις καθημερινές εκτελούνται κάθε 12 λεπτά (από 7.00 έως 21.00) και κάθε 15 λεπτά από τις 21.00 έως τις 22.00.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Αντι να κοιταξουν τι φταιει και να τα ριχνουν στο ΚΤΕΛ που εχει αναλαβει το εργο, ας δουν τι παιζει στους δρομους! Παρκαρισμενα σε γωνιες, κλπ!
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)