Αξιολόγηση Θέματος:
  • 5 Ψήφοι - 3.8 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ο,τι να ναι..
(26-12-2013, 05:39 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Επειδή μέρες γιορτών είναι, ας αποφεύγουμε λίγο το κράξιμο! Γι' αυτό, θα παρουσιάσω απλά και τις δικές μου προτάσεις για νέες γραμμές του ΟΑΣΑ, εκπνεόμενος κι από τις προτάσεις στο γνωστό group, χωρίς να κριτικάρω τις ήδη κατατεθειμένες.

Έχουμε και λέμε:
- 238 / ΣΤ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ: Μια εξπρές γραμμή που εμπνευστήκαμε με τον nikos1991, η οποία θα έχει συγκεκριμένες στάσεις (τις έχουμε αποφασίσει ήδη).
- ΣΤ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΣΤ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΣΤ. ΔΑΦΝΗ - ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Προσωπικά τη χρειάζομαι για να μπορώ να εξυπηρετούμαι, χωρίς να αλλάζω συγκοινωνίες. Εξπρές γραμμή, με στάσεις στο Metro Mall, στη Δάφνη, στα Κανάρια, στο Νησάκι και στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης, όπου και θα αναστρέφει.
- ΣΤ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ: Και αυτή εξυπηρετική σαν γραμμή.
- ΣΤ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ - ΘΗΣΕΙΟ - ΣΤ. ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ: Και αυτή χρήσιμη, γιατί άνθρωποι είμαστε, θέλουμε και τη διασκέδαση ρε αδερφέ.

Για τα δρομολόγια θα σας πω σε λίγο, γιατί τα επεξεργάζομαι ακόμη.

Ανοιχτός σε άλλες προτάσεις για να τις δώσουμε στον ΟΑΣΑ!

Άντε και καλά μυαλά! Tongue

Χρόνια πολλά σε όλους, και ιδίως στο Μάριο (και στον nikos1991) που στο πνεύμα των εορτών συνέταξε τον ως άνω "Λεωφορειακό Καζαμία 2014".

Η γραμμή 238 είναι σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα.

Και αν ήμουν Δ/νων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ για μια μέρα, θα ιδρυα ανυπερθέτως την εξπρές γραμμή του Metro Mall, ως ελάχιστο φόρο τιμής στην προσφορά του Μάριου στο φόρουμ.

Πέρα όμως από τον (προβλεπομενο και θα έλεγα και επιβάλλομενο) χαβαλέ, δραττομαι της ευκαιρίας για να δώσω το στίγμα μου:

Θέλω τροφοδοτικές γραμμές, κάθετες στις γραμμές του Μετρό.

* Τροποποίηση της 816 σε ΣΤ. ΤΑΥΡΟΣ - ΣΤ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ σε διαδρομή Αγ. Πάντων - Αιγαίου - Κολοκοτρώνη (πρόταση και του pvuccino) με συχνότητα 15-20'
* Δημιουργία γραμμής "238" ΣΤ. ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ (Φιλολάου - Ούλωφ Πάλμε) με συχνότητα ανάλογη με την περίοδο του ακαδημαϊκού έτους
* Κατάργηση του νοτίου τμήματος του 856 και δημιουργία γραμμής 202 ΑΝΩ ΔΑΦΝΗ - ΣΤ. ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ - ΧΑΡΑΥΓΗ με την τωρινή συχνότητα του 856 (15')
* Προέκταση της γραμμής του τρόλλεϋ 10 και νέο τέρμα του στο χώρο του σταθμού Κηφισίας του Προαστιακού

Θέλω νυχτερινές γραμμές όπου ελλείπουν:

* Γραμμή 3
* Προαστιακός (από 22:30) στο κομμάτι Μαγούλα - Κορωπί

Θέλω λεωφορειακές γραμμές εξπρές όπου υπάρχει σχέδιο για Μετρό που θα πάρει χρόνια (Γραμμή 4)

* ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΓΑΛΑΤΣΙ - ΣΤ. ΠΕΡΙΣΣΟΥ
* ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΣΤ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ
* ΣΤ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ - ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΣΤ. ΑΜΑΡΟΥΣΊΟΥ
 
Γενικά, θέλω έναν επανασχεδιασμο του συγκοινωνιακου δικτύου του Λεκανοπεδίου, υπό το πρίσμα ότι ο σκελετός αυτού είναι το μετρό, πέρα από ιστορικές, συνδικαλιστικες, δημαρχιακες ή οποίες άλλες αγκυλώσεις
 

 
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)