Αξιολόγηση Θέματος:
  • 37 Ψήφοι - 2.68 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών
2 ακόμα σιταρονταλίκες και η ΜΑΝ Νο115 ειναι σε γνωστό συνεργείο της περιοχής της λαχαναγοράς για συντήρηση στον κλιματισμό και οχι μόνο, ΚΤΕΛ, Τουριστικά και βόλβο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι εκεί για τον ίδιο λόγο.. Ένα μίνι αμαξοστάσιο έχει γίνει το συνεργείο με από όλα τα καλά..
Απάντηση
Την Κυριακή που είχα δει το νέο 12μετρο σιτάρο στην κυκλοφορία δεν κοίταξα τον αριθμό κυκλοφορίας. Οπότε δεν ξέρω αν βγήκε αυτό που πήρε πινακίδες από το Νοέμβριο ή το άλλο που θεάθηκε το Γενάρη. Πρόσεξα ότι είχε 2 δίφυλες πόρτες οπότε το πιο πιθανό είναι να ήταν αυτό που πήρε πινακίδες από το Νοέμβριο. Πάντως απ ότι είχα δει το Π του πίσω παραθύρου του δεν ήταν βαμμένο μπλε αλλά άσπρο. Μπλε ήταν το Π του Παρμπριζ του απ ότι είχα δει.
Απάντηση
Πάντως το συγκεκριμένο 12μετρο σιτάρο απο 2 διαφορετικές πηγές που δεν σχετιζόνται μεταξυ τους μου ανέφεραν οτι το αμάξι είχε θέματα τόσο στα ηλεκτρολογικά όσο και στο αμάξωμα.. Τζάμπα θα το πήραν..
Απάντηση
Το ξέρω ότι είχε ηλεκτρολογικά προβλήματα το συγκεκριμένο 12μετρο σιτάρο. Το είχες ξανααναφέρει αυτό όταν είχε πάει σε συνεργείο για να φτιάξει τα ηλεκτρολογικά. Για τα προβλήματα στο αμάξωμα δεν το ήξερα ότι είχε και εκεί. Πάντως την περασμένη Κυριακή δούλεψε κανονικά σε όλη τη βάρδια στη γραμμή 3 χωρίς να πάθει κάποιο πρόβλημα. Πάντως από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα δεν το είδα να κυκλοφορεί σε καμία γραμμή εκτός και αν δεν πρόσεξα καλά.
Απάντηση
Τελικά μάλλον βγήκα αληθινός για αυτό που είπα στο πάνω ποστ. Απ ότι κοίταξα μετά από εκείνη την Κυριακή που το είχα δει στην κυκλοφορία δεν το είδα τις ημέρες μετά την Κυριακή οπότε μπορεί να έκανε δοκιμαστικά δρομολόγια εκείνη την ημέρα για να δουν αν λειτουργούν όλα καλά γιατί όπως είχες πει Πατρινε το νέο 12μετρο σιτάρο είχε προβλήματα στα ηλεκτρολογικά και στο αμάξωμα.
Απάντηση
Το σιτάρο αυτό είναι κατασκευασμένο σε γαλικό εργοστάσιο και το πλαίσιο του είναι διαφορετικο από τα υπόλοιπα. Είναι παρκαρισμένο στο βενζινάδικο.. Αν θες να δεις ποια οχήματα βγαίνουν τις επόμενες ημέρες δεν εχεις παρα να πας στην αφετηρία της Καρόλου και να δεις ποια είναι.. Ωστόσο πρέπει να γνωρίζεις τον αριθμό κυκλοφορίας (μονο τους αριθμούς) γιατί δεν αναγράφουν με παρμπρίζ..
Απάντηση
Οκ σε ευχαριστώ Πατρινέ για την ιδέα που μου πρότεινες. Θα πάω κάποια ημέρα στην Καρόλου να δω τι γίνεται. Πάντως τη συγκεκριμένη Κυριακή που είχα δει το συγκεκριμένο 12μετρο σιτάρο δεν κοίταξα τον αριθμό κυκλοφορίας του για αυτό δεν ήμουν και τόσο σίγουρος αν ήταν αυτό που πήρε πινακίδες από το Νοέμβριο. Την άλλη φορά θα προσέχω και τους αριθμούς κυκλοφορίας που έχουν τα λεωφορεία και αν μπορέσω θα πάω και στο βενζινάδικο αν επιτρέπεται.
Απάντηση
Υπάρχει και ένα δεύτερο 12μέτρο λευκό τρίπορτο σιτάρο με μια μπλε γραμμή στη μέση στο αμαξοστάσιο της ΕΑΛΠ χωρίς πινακίδες..
Απάντηση
Είδα στη gallery που ανέβασες ένα νέο 12μετρο σιτάρο και μου λύθηκε η απορία. Κοίταξα τον αριθμό κυκλοφορίας και από τον αριθμό κυκλοφορίας του κατάλαβα ότι είναι αυτό που πήρε πινακίδες το Νοέμβριο. Επίσης κοίταξα το πλαίσιο του. Όντως είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Αυτό το συγκεκριμένο είχα δει στη γραμμή 3 τις προάλες. Απλά τότε δεν είχα προσέξει τον αριθμό κυκλοφορίας για αυτό και δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν αυτό. Τώρα με κάλυψε πλήρως η φωτογραφία. Επίσης κατάλαβα ότι δεν αντικατέστησε κάποιο Αλεξανδράκι απλά προστέθηκε στο στόλο λεωφορείων.
Απάντηση
Στο αμαξοστάσιο της ΕΑΛΠ είναι αλλά 2 12μετρα
3πορτα citaro από Ελβετια. Όλα ακόμα είναι πιθανά δηλαδή είτε να γίνει επέκταση στόλου είτε να αντικατασταθούν τα Νο3 και Νο75 (Αλεξανδρακια).
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 11 Επισκέπτης (ες)