Αξιολόγηση Θέματος:
  • 37 Ψήφοι - 2.68 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών
Το 12 μετρο σιταρο (Νο116?) τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν σε γνωστό συνεργείο της Πάτρας για ηλεκτρολογικό έλεγχο..
Απάντηση
Λες για αυτό να καθυστέρησε να βγει στη κυκλοφορία?
Απάντηση
Σήμερα στη γραμμή 6 Πανεπιστήμιο-Νοσοκομείο είδα ότι κυκλοφορούσαν και οι 6 σιταρονταλίκες. Άλλες νταλίκες που είδα είναι η MAN με αριθμό παρμπριζ 115, η 77 η 91, οι Αλέκοι 98, 106 και 107. Κυκλοφορούν και 12μετρα αλλά πολύ λιγότερα σε σχέση με πιο πριν. Δηλαδή έγινε σιταροπαρέλαση σήμερα. Στην εφαρμογή Patras Bus δεν έχει στο χάρτη τις νταλίκες 115 112 και 117. Ελπίζω το νέο 12μέτρο σιτάρο να βάλει GPS. Σήμερα δεν είδα στο GPS το Αλεξανδράκι Νο3. Οπότε παίζει να έχει αποσυρθεί το Νο3.
Απάντηση
Μπορεί να μην το έχουν ανοίξει το gps δε σημαίνει οτι έχει αποσυρθεί..Στο 117 μπορεί να μην έχουν τοποθετησει gps
Απάντηση
Τελικά Πατρινέ έχεις απόλυτο δίκιο για το Αλεξανδράκι Νο3. Το είδα σήμερα είχε μπει στη γραμμή της Βούντενης και επίσης το είδα και σε υπηρεσιακό δρομολόγιο από το Νοσοκομείο προς τη Πάτρα. Χτες ήταν στη γραμμή 1. Εξακολουθεί και κυκλοφορεί μαζί με τα MAN 24 και 35. Για να δούμε πότε επιτέλους θα ξεκινήσει δρομολόγια το Νέο 12μετρο σιτάρο. Έχει έρθει από τον Ιούλιο. Ελπίζω να μην φτάσουμε Ιούλη του 2018 και να είναι ακόμα αραγμένο. Πάντως αυτό που είχε πάει σε συνεργείο για ηλεκτρολογικό έλεγχο σημαίνει ότι μπορεί να είναι έτοιμο να βγει στη κυκλοφορία σύντομα.
Απάντηση
Με δεδομένο οτι το ακυρωτικό της νέας σιταρονταλίκας εγραφε 117 και όχι 116 το δωδεκάμετρο σιτάρο θα πάρει παρμπριζ 116..
Τέλος του έτους αποσύρεται λόγω ηλικίας το Νο70.
Απάντηση
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Πατρινέ. Οπότε θα έχουμε και άλλη αντικατάσταση στο τέλος του έτους.
Απάντηση
Επιτέλους ύστερα από καθυστέρηση αρκετών μηνών το νέο 12μετρο σιτάρο ξεκίνησε δρομολόγια. Το είδα σήμερα στη γραμμή 3. Πιθανών αντικατέστησε το Αλεξανδράκι Νο3.
Απάντηση
(29-04-2018, 07:41 PM)Marios mersedes Έγραψε: Επιτέλους ύστερα από καθυστέρηση αρκετών μηνών το νέο 12μετρο σιτάρο ξεκίνησε δρομολόγια. Το είδα σήμερα στη γραμμή 3. Πιθανών αντικατέστησε το Αλεξανδράκι Νο3.
Χλωμό το κόβω να αντικατέστησε το Νο3..
Απάντηση
Και πράγματι έτσι είναι. Δεν αντικατέστησε το Νο3 γιατί το είδα πάλι σήμερα σε υπηρεσιακό δρομολόγιο από το Νοσοκομείο προς την Πάτρα. Άλλωστε το Νέο 12μετρο σιτάρο θα πάρει αριθμό παρμπριζ 116. Αν έπαιρνε το 12μετρο σιτάρο αριθμό το Νο3 τότε θα αντικαταστούσε το Αλεξανδράκι Νο3. Το νέο 12μετρο σιτάρο δεν το εμφανίζει προς το παρόν ακόμα στο χάρτη εντοπισμού στην εφαρμογή PATRAS BUS. Αυτό γίνεται γιατί μπορεί να μην έχει βάλει ακόμα GPS ή να μην το ανοίγει.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 Επισκέπτης (ες)