Αξιολόγηση Θέματος:
  • 37 Ψήφοι - 2.68 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών
Η νεα 77 ειναι O405G..Εχει ηδη παρει πινακιδες ΑΖΗ-5??? και για να ταξινομηθηκε τελος 2016 ειναι ετος κατασκευης 2001..Που την βρηκαν?
Απάντηση
Η νεα νταλικα κατα πασα πιθανοτητα ειναι πρωην DB..Κυκλοφορουσαν και αλλες τετοιες 4 συνολικα οι οποιες ηταν και απο τις τελευταιες που κατασκευαστηκαν το 2001..Επισης αναμενεται να κυκλοφορησει το νεο 57 καθως και τα 2 σπριντερακια με αριθμο παρμπριζ 116 & 117..
Απάντηση
Κυκλόφορησε το νέο 57 ΜΑΝ Α21 μοντέλο 2002 με αριθ. κυκλοφορίας ΑΖΗ-5537 που αντικατέστησε το πιο προσεγμένο και σε πολύ καλή κατάσταση Νεοπλάν μοντέλου 1992.
Απάντηση
Πατρινέ να σε ρωτήσω κάτι γιατί με την Πάτρα δεν έχω καμία σχέση: Τι ακριβώς είναι η ΑΣΕΠΑ και η ΕΑΛΠ; Είναι δύο ξεχωριστές εταιρείες που εξυπηρετούν την πόλη; Ή έχουν συγχωνευτεί και πλέον συνεργάζονται; Τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ τους; Μου κάνει εντύπωση γιατί αντί για αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας λέμε ΑΣΕΠΑ/ΕΑΛΠ.
Απάντηση
(14-01-2017, 04:23 PM)Giannis Έγραψε: Πατρινέ να σε ρωτήσω κάτι γιατί με την Πάτρα δεν έχω καμία σχέση: Τι ακριβώς είναι η ΑΣΕΠΑ και η ΕΑΛΠ; Είναι δύο ξεχωριστές εταιρείες που εξυπηρετούν την πόλη; Ή έχουν συγχωνευτεί και πλέον συνεργάζονται; Τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ τους; Μου κάνει εντύπωση γιατί αντί για αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας λέμε ΑΣΕΠΑ/ΕΑΛΠ.
ΑΣΕΠΑ ειναι ο συνεταιρισμος των ιδιοκτητων και ΕΑΛΠ ειναι η μετεχοποιημενη εταιρεια που ο φαινομενικα ιδιοκτητης ειναι ο προεδρος του ΚΤΕΑΛ..Δεν γνωριζω παραπερα..Το 2019 που θα γινουν ΑΕ θα παψει αυτο..
Απάντηση
Φορέας εκμετάλλευσης της αστικής συγκοινωνίας την Πάτρας είναι το ΚΤΕΑΛ Πατρών το οποίο είναι ήδη ΑΕ από το 2003. Η ΕΑΛΠ είναι εταιρία διαχείρισης (επίσης ΑΕ) ενός μεγάλου αριθμού λεωφορείων (και μετοχών) του ΚΤΕΑΛ και η ΑΣΕΠΑ ο συνεταιρισμός των μεμονωμένων ιδιοκτητών-αυτοκινητιστών...

Επίσης τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει το 2019 όσο κι αν κάποιοι διαρρέουν διάφορα σχετικά με ιδιοτελείς σκοπούς, Βασίλη μην παρασύρεσαι, στα έχω εξηγήσει ήδη...
Απάντηση
Ακόμα να βάλουν το χάρτη με τις διαδρομές στο site του Αστικού Κτελ Πάτρας.
Απάντηση
Οι γραμμές και οι στάσεις είναι στο παρακάτω site, το οποίο είναι προσβάσιμο από το site της ΑΔΕΠ

http://jsapi.3pi-telematics.com/templateFiles/#main
Απάντηση
Δεν εμφανίζεται στο χάρτη, η γραμμή 6 στο δρομολόγιο που πάει για το Λιμάνι του Ρίου και τον Αγ.Βασίλειο ενώ στο δρομολόγιο που πάει για το Πανεπιστήμιο, o χάρτης εμφανίζεται κανονικά. Επίσης η γραμμή 5 για Τσουκαλέικα δεν εμφανίζεται καθόλου στο χάρτη του site.
Απάντηση
(03-04-2017, 06:52 PM)mercedes1988 Έγραψε: Δεν εμφανίζει το χάρτη η γραμμή 6 στο δρομολόγιο που πάει στο Λιμάνι του Ρίου και τον Αγ.Βασίλειο ενώ στο δρομολόγιο για το Πανεπιστήμιο o χάρτης εμφανίζεται κανονικά.Επίσης η γραμμή 5 για Τσουκαλέικα δεν εμφανίζει καθόλου χάρτη στο site.

Από το πρόγραμμα λείπουν:
Νο5: Μιντιλόγλι, Ρόΐτικα
Νο6: Καστελλόκαμπος, και στα δρομολόγια Ερμού-Πανεπιστήμιο δεν εμφανίζονται τα οχήματα στον χάρτη.
Νο7: Δεν υπάρχει καν.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 9 Επισκέπτης (ες)