Αξιολόγηση Θέματος:
  • 3 Ψήφοι - 2 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Διαμαρτυρία κατοίκων για την ''άγονη γραμμή'' της Βικτώριας
#1
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τα μέλη Πρωτοβουλίας Κατοίκων της περιοχής της Βικτώριας που βλέπουν την περιοχή τους να έχει μετατραπεί σε έρημο, αφού ο σταθμός του ηλεκτρικού είναι κλειστός εδώ και οκτώ μήνες.

Με μαύρες σημαίες που έβαλαν μπροστά στην είσοδο του σταθμού, οι κάτοικοι εξέφρασαν την απελπισία και την αγανάκτησή της, για την περιοχή τους που έχει γίνει “άγονη γραμμή”.

Πολλοί από αυτούς είναι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά και πόνταραν στην κίνηση από το σταθμό. Τώρα, λόγω της εγκατάλειψης της περιοχής που αποτελεί “στέκι” ναρκωμανών και φτωχών μεταναστών, λίγοι ως ελάχιστοι Αθηναίοι θα πάνε για τα ψώνια τους ή για διασκέδαση κατά τη Βικτώρια.

Όπως λένε, πολλές επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτο – βοηθούσης και της οικονομικής κρίσης - , ενώ τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα για τους φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου και τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ.

Το link με το σχετικό ρεπορτάζ που έκανε ο ιστότοπος
http://www.newsit.gr/default.php?pname=A...03&catid=3

Πηγή είδησης / Newsit.gr
http://www.newsit.gr/default.php?pname=A...tid=3&la=1
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: Mercedes_Amg_Logo_4.jpg]

Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)