Αξιολόγηση Θέματος:
  • 3 Ψήφοι - 4 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Μειώσεις στα διόδια αλλα... βιάστηκε ο Μαγκριώτης
#1
Μείωση στις τιμές των διοδίων στα υπό κατασκευή τμήματα φαίνεται, πως αποδέχονται οι εκπρόσωποι των κοινοπραξιών, που κατασκευάζουν τους πέντε μεγάλους αυτοκινητοδρόμους παραχώρησης.

Ωστόσο δεν δεσμεύονται για το ποσοστό 50% που έχει ανακοινώσει ήδη ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης. Όπως είπαν η μείωση στις τιμές "είναι θέμα συνολικής διαπραγμάτευσης".

Σε συνέντευξη τύπου, που έδωσαν το μεσημέρι, χρησιμοποίησαν σκληρή γλώσσα γι΄αυτούς που δεν πληρώνουν διόδια. Υπογράμμισαν πως, "το τζάμπα έχει κόστος κοινωνικό και οικονομικό, έχει κόστος για τη χώρα".

Αποκάλυψαν, μάλιστα ότι, έχουν προτείνει στο υπουργείο Υποδομών να φέρει ρύθμιση στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας γι΄ αυτούς που δεν πληρώνουν διόδια, αλλά να χαρακτηριστεί το αδίκημα και ως πλημμέλημα.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τη διαδικασία των απαλλοτριώσεων που έχει προχωρήσει με πολύ καλύτερους ρυθμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο δρόμος Κόρινθος- Πύργος-Τσακώνα εκτιμάται ότι θα καθυστερήσει τουλάχιστον δύο χρόνια, ενώ αντίστοιχες θα είναι και οι καθυστερήσεις στο δρόμο Αντίρριο- Ιωάννινα και Λαμία-Εγνατία (Ε65). Περίπου ένα χρόνο αναμένεται να καθυστερήσει το τμήμα της εθνικής Μαλιακός-Κλειδί. Πηγή είδησης / Newsbomb.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)