Αξιολόγηση Θέματος:
  • 13 Ψήφοι - 2.62 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leoforeia.gr - Αποκλεισμοι / Προαγωγες μελων
#51
Επιβάλλεται η ποινή του μόνιμου αποκλεισμού στον χρήστη Ν1 Botanikou 2, καθώς διπιστώθηκε πως πρόκειται για διπλοεγγραφή του χρήστη N1 Botanikou. Σύμφωνα με την αιτιολογία του προηγούμενου αποκλεισμού:

(28-06-2021, 05:43 PM)N1Ellinikou Έγραψε: Ο αποκλεισμός του χρήστη θα έχει μόνιμο χαρακτήρα και δε θα γίνει ανεκτή η επανεγγραφή του με άλλο username στο μέλλον. 



N1Ellinikou
#52
Επιβάλλεται η ποινή του μηνιαίου αποκλεισμού στον χρήστη garvanitis, λόγω επιθετικής συμπεριφοράς προς άλλα μέλη και διαρκούς δημιουργίας εντάσεων στα θέματα συζητήσεων. Η όλη αυτή συμπεριφορά του χρήστη αντίκειται στον Κανονισμό λειτουργίας της κοινότητας.

Επιβάλλεται η ποινή της προειδοποίησης (warn) στον χρήστη mercedes elbo, διάρκειας μιας εβδομάδας, λόγω της εμπλοκής του σε αντιπαράθεση με άλλο μέλος και μη ενημέρωσης (πχ μέσω ΠΜ ή αναφοράς) της διοίκησης για το περιστατικό.
#53
Επιβάλλεται η ποινή της προειδοποίησης (warn) στον χρήστη Ody., λόγω προσωπικής επίθεσης σε άλλο μέλος και off-topic δημοσίευσης. Η διάρκεια της προειδοποίησης έχει ισχύ για έναν (1) ημερολογιακό μήνα.

Ν1Ellinikou
#54
Επιβάλλεται η ποινή του τρίμηνου αποκλεισμού στον χρήστη garvanitis.

Παρά τις πολλές προειδοποιήσεις της διαχειριστικής ομάδας στο παρελθόν ο συγκεκριμένος χρήστης συνεχίζει να λειτουργεί εμπρηστικά και να παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά κατά άλλων μελών. Ενώ εκτιμάται η προσφορά του στο φόρουμ, τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να μένουν ατιμώρητες, καθώς η όλη του συμπεριφορά αντίκειται στον Κανονισμό λειτουργίας της κοινότητας.

Να διευκρινιστεί ότι δεν θα δοθεί καμία απολύτως χάρη στο συγκεκριμένο μέλος και τυχόν επόμενη δημιουργία έντασης στο φόρουμ θα έχει την ποινή μόνιμου αποκλεισμού.

Giannis
#55
Επιβάλλεται η ποινή του μόνιμου αποκλεισμού στον χρήστη garvanitis.

Επιπλέον των όσων έχουν αναφερθεί από τον Giannis, υπήρξαν προσβλητικές εκφράσεις προς μέλος της Διοικητικής Ομάδας.

Δεν θα γίνει ανεκτή η επανεγγραφή του με άλλο username στο μέλλον.


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)