Αξιολόγηση Θέματος:
  • 13 Ψήφοι - 2.62 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leoforeia.gr - Αποκλεισμοι / Προαγωγες μελων
#41
Αποκλεισμός του χρήστη george16 για 1 εβδομάδα εξ'αιτίας αγνόησης των όρων ψηφοφορίας στην gallery.

Οι ψήφοι δεν είναι παιχνίδι, έχουν συγκεκριμένη σκοπιμότητα και χρησιμότητα.
#42
Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να επαναφέρω την μαύρη λίστα...

Προσωρινός αποκλεισμός δύο (2) εβδομάδων του χρήστη mercedes1988 λόγω επανειλημμένων off-topic. Ο χρήστης είχε ειδοποιηθεί πολλάκις στο παρελθόν, ωστόσο συνέχισε τα off-topic κατ' επανάληψη, αγνοώντας τα PM της διοίκησης.

Για την ώρα, ο αποκλεισμός έχει προσωρινό χαρακτήρα, καθώς προσωπικά θέλω να δώσω άλλη μια ευκαιρία στον ανωτέρω χρήστη. Ωστόσο, τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές στην κοινότητά μας και οποιαδήποτε επανάληψη της συμπεριφοράς αυτής στο μέλλον θα επιφέρει έναν μόνιμο αποκλεισμό.

N1Ellinikou
#43
Επιβάλλεται προσωρινός αποκλεισμός διάρκειας τριών (3) ημερών στον χρήστη nickbill_777 λόγω:

α) επανειλημμένων off-topic,
β) συνεχούς δημιουργίας νέων θεμάτων άνευ ουσίας και περιεχομένου στα θέματα της Θεσσαλονίκης,
γ) πλήρους αγνόησης των ουκ ολίγων μηνυμάτων από την διοίκηση

Για τους λόγους αυτούς,

κρίνεται απαραίτητη η τιμωρία του ανωτέρω χρήστη, η οποία και έχει προσωρινό χαρακτήρα λόγω της συνεισφοράς του (με τον οποιονδήποτε τρόπο) στα topic της Θεσσαλονίκης.

Τονίζεται ότι η επανάληψη αυτής της συμπεριφοράς στο μέλλον θα επιφέρει και τον μόνιμο αποκλεισμό του χρήστη από την κοινότητα λόγω μη τήρησης του κανονισμού.

N1Ellinikou
#44
Επιβάλλεται η ποινή του μόνιμου αποκλεισμού στον χρήστη nickbill_777.

Οι λόγοι είναι οι ίδιοι:
α) συνεχής δημιουργία νέων θεμάτων άνευ ουσίας και περιεχομένου,
β) επανάληψη off-topic και παρακίνηση των χρηστών να προβούν σε δημιουργία off-topic,
γ) παντελής αγνόηση των (πάρα πολλών) μηνυμάτων και συστάσεων της διοίκησης,
δ) μη συμμόρφωση μετά την πρόσφατη (light) τιμωρία του.

Δυστυχώς ήρθα στη δύσκολη θέση να πάρω την απόφαση αυτή, μιας και σε καμμία περίπτωση δεν μου αρέσει να εκτελώ χρέη "κακού χωροφύλακα". Ας μη ξεχνάμε πως εδώ βρισκόμαστε καθαρά και μόνο για την ευχαρίστησή μας στα πλαίσια της αρχής της πολυφωνίας και του αμοιβαίου σεβασμού. Ωστόσο η συμπεριφορά του εν λόγω χρήστη αλλά και τα αρκετά μηνύματα που δέχτηκα από πολλούς χρήστες της Θεσσαλονίκης, έκριναν επιτακτική την απόφασή μου αυτή. 

Ο αποκλεισμός του χρήστη έχει μόνιμο χαρακτήρα, ενώ δε θα γίνει ανεκτή η επανεγγραφή του με διαφορετικό nickname.

N1Ellinikou
#45
Μετά τα χθεσινά στο topic τις Θεσσαλονίκης, ήρθε δυστυχώς η ώρα να επιβληθούν ποινές.

Επιβάλλεται λοιπόν προσωρινός αποκλεισμός διάρκειας τριάντα (30) ημερών στους χρήστες GiannisB και garvanitis

Ο λόγος είναι ότι ενεπλάκησαν σε καυγά με αποτέλεσμα να αρχίσουν αμοιβαίες ύβρεις, οι οποίες και επεκτάθηκαν σε πέντε σελίδες. Θα μπορούσε ο ένας από τους δύο ή και οι δύο να το σταματούσαν έγκαιρα και να το συνεχίσουν επί προσωπικού, δίχως να προσφέρουν τέτοιου είδους "θέαμα" στο αναγνωστικό κοινό.

Η τιμωρία αυτή έχει χαρακτήρα προσωρινό, λόγω της συνεισφοράς των δύο μελών (ο καθένας με τον δικό του τρόπο) στο site. 

Υπογραμμίζεται ότι η επανάληψη αυτής της συμπεριφοράς από τα δύο ανωτέρω μέλη, θα επιφέρει και τον μόνιμο αποκλεισμό τους.

N1Ellinikou
#46
Επιβάλλεται η ποινή του μόνιμου αποκλεισμού στον χρήστη Giannis B10M.

Παρόλο που του είχα κάνει συστάσεις αλλά και warn από τον Μάρτιο του 2017 όσον αφορά την συμπεριφορά του και το λεξιλόγιό του προς τα υπόλοιπα μέλη, εκείνος τις αγνόησε εντελώς. Τις τελευταίες μέρες ο ανωτέρω χρήστης τέλεσε μπαράζ "εμπρηστικών" σχολίων απέναντι σε άλλα μέλη της Θεσσαλονίκης. 

Και επειδή τέτοιου είδους "μπουζουκόβιες" συμπεριφορές επ' ουδενί γίνονται αποδεκτές εδώ μέσα, ο αποκλεισμός του έχει χαρακτήρα μόνιμο. Παράλληλα δεν θα γίνει ανεκτή η επανεγγραφή του με διαφορετικό nickname. 

N1Ellinikou
#47
Ανακοινώνεται ο μόνιμος αποκλεισμός του χρήστη bill_781 από την κοινότητα του leoforeia.gr. Μετά από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για διπλοεγγραφή του παλιού και αποκλεισμένου χρήστη nickbill_777. Άλλωστε, στην αιτιολογία αποκλεισμού του χρήστη nickbill_777 είχα αναφέρει το εξής:

(13-01-2019, 06:47 PM)N1Ellinikou Έγραψε: Επιβάλλεται η ποινή του μόνιμου αποκλεισμού στον χρήστη nickbill_777.

(...)

Ο αποκλεισμός του χρήστη έχει μόνιμο χαρακτήρα, ενώ δε θα γίνει ανεκτή η επανεγγραφή του με διαφορετικό nickname.

N1Ellinikou
#48
Επιβάλλεται η ποινή του μόνιμου αποκλεισμού στον χρήστη GiannisB, έπειτα από χρήση προσβλητικού λεξιλογίου με σεξιστικό περιεχόμενο κατά άλλου μέλους. Τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί δεν γίνονται ανεκτοί σε αυτόν τον χώρο. Ο αποκλεισμός του χρήστη έχει μόνιμο χαρακτήρα και δεν θα επιτραπεί η επανεγγραφή του με διαφορετικό username στο μέλλον.

Επιβάλλεται η ποινή της προειδοποίησης (warn) στον χρήστη george-oasth, έπειτα από επαναλαμβανόμενες δημοσιεύσεις οι οποίες δημιούργησαν εντάσεις στον χώρο (flamming posts). Η διάρκεια της προειδοποίησης έχει ισχύ για έναν (1) ημερολογιακό μήνα. 

Επιβάλλεται η ποινή της έγγραφης επίπληξης στον χρήστη K.S. Οι απαντήσεις του απέναντι σε άλλα μέλη μπορεί να μην ήταν οι πλέον αρμόζουσες, ωστόσο κρίνονται δικαιολογημένες. Επιπροσθέτως, λάβαμε υπόψιν την συνολική συνεισφορά του στο forum και στην open gallery.

N1Ellinikou
#49
Επιβάλλεται η ποινή του μόνιμου αποκλεισμού στον χρήστη N2 BRAHAMIOU για επαναλαμβανόμενη παραβίαση του κανονισμού της κοινότητας (ιδίως: δημιουργία offtopic δημοσιεύσεων, δημιουργία νέων thread χωρίς λόγο αγνοώντας τα ήδη υπάρχοντα, μη συμμόρφωση στις υποδείξεις της διοίκησης κλπ). Ο αποκλεισμός του χρήστη θα έχει μόνιμο χαρακτήρα και δεν θα γίνει ανεκτή η επανεγγραφή του με άλλο username στο μέλλον. 

N1Ellinikou
#50
Επιβάλλεται η ποινή του μόνιμου αποκλεισμού στον χρήστη N1 Botanikou λόγω επαναλαμβανόμενης παραβίασης του κανονισμού της κοινότητας όσον αφορά τις off-topic δημοσιεύσεις. Παρά τις συνεχείς συστάσεις, ο ανωτέρω χρήστης συνέχιζε αδιάκοπα την δράση του, με αποτέλεσμα ο κάδος αυτήν την στιγμή να είναι γεμάτος από αναρτήσεις του. Ο αποκλεισμός του χρήστη θα έχει μόνιμο χαρακτήρα και δε θα γίνει ανεκτή η επανεγγραφή του με άλλο username στο μέλλον. 

N1Ellinikou


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)