Αξιολόγηση Θέματος:
  • 13 Ψήφοι - 2.62 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neoplan Tourliner
#1
Δεν θα μακρυγορησω, απλα ανοιγω αυτο το θεμα γιατι τα tourliner ακουγεται πως εχουν δημιουργησει πονοκεφαλο στους ιδιοκτητες τους οσον αφορα την καταναλωση καυσιμου.

Κατ αρχην ξερουμε ολοι οτι σε γενικες γραμμες προκειται για ενα αμαξι που δεν εχει υπερβολες οσον αφορα το επιπεδο εξοπλισμου και το σαλονι του εχει νεανικο χαρακτηρα, αφου τα υφασματα που εχει να επιλεξει ο αγοραστης για το εσωτερικο του εχουν συγχρονα σχεδια και συνδυασμους χρωματων.

Μιλωντας με εναν ιδιοκτητη, μου ειπε πως επειτα απο μια παρεμβαση στο διαφορικο (πληρης αντικατασταση με νεο, μακρυτερου βηματος) το αυτοκινητο στο ταξιδι Καβαλα - Θεσσαλονικη κατεληξε να καταναλωνει τουλαχιστον οπως μου ειπε 10 λιτρα λιγοτερο, μονο στο πηγαινε...

Αποτελεσμα αυτης της αλλαγης ειναι να βγαζει τα 100 χαω στις 1280 στροφες σε αντιθεση με πριν που ηταν στις 1500 στροφες. Ειναι λογικο, αν δει κανεις το διαγραμμα της σχετικης καταναλωσης των κινητηρων Diesel οτι ολες οι κατασκευαστριες δινουν περιπου εκει την βελτιστη δυνατη οικονομια, με μια παραχωρηση στην ιπποδυναμη.

Οπως μου ειπε, εχουν γινει κι αλλες τετοιες αντικαταστασεις με τα ιδια αποτελεσματα..
Απάντηση
#2
Ενταξει δεν ξερω αν καινε πολυ παντως απο ολα τα μοντελα της Neoplan το Tourliner ειναι το πιο ομορφο πιστευω
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Νέο NEOPLAN Tourliner TMantzas 0 3.505 02-12-2016, 06:02 PM
Τελευταία Δημοσίευση: TMantzas

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)