Leoforeia.gr | Forum
[Ναυτεμπορική] Παράταση στην έκδοση προσωποποιημένων καρτών ηλεκτρονικού εισιτηρίου ανακοίνωσε ο Ν. Μαυραγάνης - Εκτυπώσιμη Έκδοση

+- Leoforeia.gr | Forum (https://leoforeia.gr/forum)
+-- Συζήτηση: Ειδησεις (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Συζήτηση: Συγκοινωνιακές Ειδήσεις (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=65)
+--- Θέμα: [Ναυτεμπορική] Παράταση στην έκδοση προσωποποιημένων καρτών ηλεκτρονικού εισιτηρίου ανακοίνωσε ο Ν. Μαυραγάνης (/showthread.php?tid=8599)



[Ναυτεμπορική] Παράταση στην έκδοση προσωποποιημένων καρτών ηλεκτρονικού εισιτηρίου ανακοίνωσε ο Ν. Μαυραγάνης - Giannis - 27-10-2017

Παράταση έως τις 5 Νοεμβρίου στην έκδοση προσωποποιημένων καρτών ηλεκτρονικού εισιτηρίου ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Όπως ανέφερε, η παραπάνω παράταση αφορά όσους πηγαίνουν αυτοπροσώπως στα σημεία έκδοσης για την κάρτα.

Για όσους υποβάλλουν ανοικτό φάκελο για την έκδοση προσωποποιημένης κάρτας η οποία θα τους αποστέλλεται ταχυδρομικά, η παράταση θα είναι έως τις 10 Νοεμβρίου.

Ο κ. Μαυραγάνης είπε επίσης ότι οι προθεσμίες δεν αφορούν ΑΜΕΑ και φοιτητές οι οποίοι θα εξακολουθούν προς το παρόν να μπαίνουν στα ΜΜΜ από ειδική θύρα.

Ο ίδιος σημείωσε επίσης πως εξετάζεται το ενδεχόμενο όσοι έχουν απόθεμα σημερινών χάρτινων εισιτηρίων να μπορούν να τα ανταλλάξουν με ηλεκτρονικά.

Πηγή: ΑΜΠΕ

link