Leoforeia.gr | Forum
[zougla.gr] Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για κλοπή καυσίμων από λεωφορείο της Ο.Σ.Υ. - Εκτυπώσιμη Έκδοση

+- Leoforeia.gr | Forum (https://leoforeia.gr/forum)
+-- Συζήτηση: Ειδησεις (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Συζήτηση: Συγκοινωνιακές Ειδήσεις (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=65)
+--- Θέμα: [zougla.gr] Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για κλοπή καυσίμων από λεωφορείο της Ο.Σ.Υ. (/showthread.php?tid=8347)



[zougla.gr] Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για κλοπή καυσίμων από λεωφορείο της Ο.Σ.Υ. - aquasonic - 16-07-2015

Στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσε ένας 46χρονος οδηγός λεωφορείου της Ο.Σ.Υ. και ο 21χρονος γιος του, κατηγορούμενοι για υπεξαίρεση καυσίμων.

Η σύλληψή τους έγινε το βράδυ της 15ης Ιουλίου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν, σε παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Ολυμπιακού Χωριού, να αφαιρούν καύσιμα (πετρέλαιο) από το ντεπόζιτο Δ.Χ. λεωφορείου, ιδιοκτησίας της Ο.Σ.Υ., το οποίο οδηγούσε ο 46χρονος και επέστρεφε στο αμαξοστάσιο, αφού είχε τελειώσει τη βάρδια του.

Συγκεκριμένα πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να αντλούν, με τη χρήση λάστιχου, πετρέλαιο από το ντεπόζιτο του λεωφορείου και να το τοποθετούν σε μπιτόνια, τα οποία μεταφόρτωναν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 46χρονου.

Από την έρευνα στα δύο ανωτέρω οχήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε μπιτόνια που περιείχαν 98 λίτρα πετρελαίου.

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι από τις αρχές του Ιουλίου τουλάχιστον, οι συλληφθέντες με τον ίδιο τρόπο είχαν αφαιρέσει πέντε φορές, ποσότητες καυσίμων 400 λίτρων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για δίκη.