Leoforeia.gr | Forum
Πλοηγηση στo Forum μας με Internet Explorer 8.0 και παλαιοτερους - Εκτυπώσιμη Έκδοση

+- Leoforeia.gr | Forum (https://leoforeia.gr/forum)
+-- Συζήτηση: Περί Leoforeia.gr (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Συζήτηση: Ανακοινώσεις - Σχόλια - Αποψεις - Προτάσεις (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Θέμα: Πλοηγηση στo Forum μας με Internet Explorer 8.0 και παλαιοτερους (/showthread.php?tid=8086)



Πλοηγηση στo Forum μας με Internet Explorer 8.0 και παλαιοτερους - aquasonic - 20-05-2014

Εχει παρατηρηθει μια περιεργη ασυμβατοτητα με τον Internet Explorer 8.0 και παλαιοτερες εκδοσεις του με το καινουργιο template (σχεδιασμο) του Forum μας.

Κατα την πρωτη φορα που καποιος συνδεθει στην ιστοσελιδα με τον προαναφερθεν πλοηγο, η μπαρα και το drop-down μενου πλοηγησης δεν ειναι σωστα τοποθετημενα πανω στην σελιδα, με αποτελεσμα την δυσκολη -εως- αδυνατη χρηση.

Αυτο συμβαινει μεχρι να γινει -συνηθως- επανεκκινηση του υπολογιστη η του πλοηγου, ενω ορισμενες φορες μπορει να χρειαστει περισσοτερες επανεκκινησεις

Στην συνεχεια η σελιδα λειτουργει κανονικα, απλα με μια μικρη ασυμβατοτητα στην γραμματοσειρα (συνηθως εμφανιζεται η βασικη του internet explorer 8.0), κατι που κατα πασα πιθανοτητα δεν θα προσεξετε.

Παροτι το προβλημα οφειλεται στην παλαιοτητα του πλοηγου προσπαθουμε να βρουμε μια λυση, αλλα ειναι αγνωστο το ποτε θα εχουμε καποιο αποτελεσμα. Σας υπενθυμιζουμε ομως, πως ο Internet Explorer 8.0 αλλα και οι παλαιοτεροι ειναι ξεπερασμενοι πλοηγοι οι οποιοι εχουν πολλα κενα ασφαλειας και ειναι καλο να αντικατασταθουν με νεοτερη εκδοση η καποιον εναλλακτικο πλοηγο οπως ο Google Chrome, Mozilla Firefox η Opera Browser

Η ανακοινωση στοχευεται κυριως στους χρηστες που συνδεονται απο εταιρικα περιβαλλοντα η κοινοχρηστους υπολογιστες που η αναβαθμηση η αλλαγη του πλοηγου δεν ειναι συνηθως μεσα στις δυνατοτητες του χρηστη.

aquasonic.


RE: Πλοηγηση στo Forum μας με Internet Explorer 8.0 και παλαιοτερους - aquasonic - 26-05-2014

Κατα πασα πιθανοτητα το προβλημα εχει διορθωθει. Αν εξακολουθειτε να εχετε το συγκεκριμενο προβλημα, ενημερωστε μας εδω!