Leoforeia.gr | Forum
Το καλύτερο λεωφορείο Ελευσίνας - Εκτυπώσιμη Έκδοση

+- Leoforeia.gr | Forum (https://leoforeia.gr/forum)
+-- Συζήτηση: Αστικές Συγκοινωνίες (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- Συζήτηση: Αστικές Συγκοινωνίες Αθηνών (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Συζήτηση: Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ.) (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=14)
+---- Θέμα: Το καλύτερο λεωφορείο Ελευσίνας (/showthread.php?tid=7070)



Το καλύτερο λεωφορείο Ελευσίνας - krikri13 - 05-12-2012

Μπορείτε να ψηφίσετε μία η και περισσότερες γραμμές, καθώς ακόμη να πείτε και την γνώμη σας για κάθε λεωφορείο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ-ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΟΥΛΑ!!!


RE: Το καλύτερο λεωφορείο Ελευσίνας - NightLine - 29-07-2019

Μια απορία για το 863. Στην εφαρμογή το δρομολόγιο 22:10 (από Ελευσίνα) λέει ότι διέρχεται από Νεόκτιστα και εκτελείται μέχρι Αγία Σωτήρα (δηλαδή τα διυλιστήρια). Η απορία μου είναι πως καταλήγει στα διυλιστήρια αφού το τέρμα είναι Μάνδρα. Το ίδιο λέει και για το 22:50 από Μάνδρα.

Αλλά εντάξει, από Μάνδρα το καταλαβαίνω, μπορεί να πάει στα διυλιστήρια από Ελευσίνα, να μπει στα Νεόκτιστα και να γυρίσει πίσω Αγία Σωτήρα. Από Ελευσίνα όμως;


RE: Το καλύτερο λεωφορείο Ελευσίνας - marios.ilioupoli - 29-07-2019

(29-07-2019, 06:29 PM)NightLine Έγραψε: Μια απορία για το 863. Στην εφαρμογή το δρομολόγιο 22:10 (από Ελευσίνα) λέει ότι διέρχεται από Νεόκτιστα και εκτελείται μέχρι Αγία Σωτήρα (δηλαδή τα διυλιστήρια). Η απορία μου είναι πως καταλήγει στα διυλιστήρια αφού το τέρμα είναι Μάνδρα. Το ίδιο λέει και για το 22:50 από Μάνδρα.

Αλλά εντάξει, από Μάνδρα το καταλαβαίνω, μπορεί να πάει στα διυλιστήρια από Ελευσίνα, να μπει στα Νεόκτιστα και να γυρίσει πίσω Αγία Σωτήρα. Από Ελευσίνα όμως;

Είναι οι "εξαιρέσεις" του προγράμματος της γραμμής 805 (με απόφαση του Συνδικάτου δεν εκτελούνται δρομολόγια μετά τις 20:00, αλλά ο ΟΑΣΑ δε μπορεί επίσημα να τα καταργήσει από το πρόγραμμα) οι οποίες εμφανίζονται στον ημερήσιο προγραμματισμό της γραμμής 863 καθώς είναι αποσπασμένο εκείνη την ώρα το όχημα που προβλέπεται για την πρώτη. Δεν εκτελούνται, αφού καμία τέτοια ειδική δρομολόγηση δεν έχει αποφασιστεί από τον ΟΑΣΑ.


RE: Το καλύτερο λεωφορείο Ελευσίνας - NightLine - 29-07-2019

(29-07-2019, 08:41 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Είναι οι "εξαιρέσεις" του προγράμματος της γραμμής 805 (με απόφαση του Συνδικάτου δεν εκτελούνται δρομολόγια μετά τις 20:00, αλλά ο ΟΑΣΑ δε μπορεί επίσημα να τα καταργήσει από το πρόγραμμα) οι οποίες εμφανίζονται στον ημερήσιο προγραμματισμό της γραμμής 863 καθώς είναι αποσπασμένο εκείνη την ώρα το όχημα που προβλέπεται για την πρώτη. Δεν εκτελούνται, αφού καμία τέτοια ειδική δρομολόγηση δεν έχει αποφασιστεί από τον ΟΑΣΑ.


Μάλιστα...όντως για το 805, παρόλο που στην εφαρμογή λέει ότι υπάρχουν δρομολόγια μετά τις 8, στο "επίσημο" ημερήσιο πρόγραμμα...στο ουσιαστικό όμως σταματάνε.