Leoforeia.gr | Forum
Το καλύτερο λεωφορείο Αχαρναί - Άνω Λιόσια - Εκτυπώσιμη Έκδοση

+- Leoforeia.gr | Forum (https://leoforeia.gr/forum)
+-- Συζήτηση: Αστικές Συγκοινωνίες (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- Συζήτηση: Αστικές Συγκοινωνίες Αθηνών (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Συζήτηση: Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ.) (https://leoforeia.gr/forum/forumdisplay.php?fid=14)
+---- Θέμα: Το καλύτερο λεωφορείο Αχαρναί - Άνω Λιόσια (/showthread.php?tid=7067)



Το καλύτερο λεωφορείο Αχαρναί - Άνω Λιόσια - krikri13 - 05-12-2012

Μπορείτε να ψηφίσετε μία η και περισσότερες γραμμές, καθώς ακόμη να πείτε και την γνώμη σας για κάθε λεωφορείο.


RE: Το καλύτερο λεωφορείο Αχαρναί - Άνω Λιόσια - nikost - 06-12-2012

Χ40-41 μακράν. Από το να μπείς στο Γ9 όταν είσαι στην στάση του Προαστιακού μπαίνεις σε ένα από αυτά και δεν γίνεσαι παστή σαρδέλα.


RE: Το καλύτερο λεωφορείο Αχαρναί - Άνω Λιόσια - krikri13 - 06-12-2012

(06-12-2012, 01:23 PM)nikost Έγραψε: Χ40-41 μακράν. Από το να μπείς στο Γ9 όταν είσαι στην στάση του Προαστιακού μπαίνεις σε ένα από αυτά και δεν γίνεσαι παστή σαρδέλα.

878 και 879 θάνατος!!!!!!


RE: Το καλύτερο λεωφορείο Αχαρναί - Άνω Λιόσια - ELBO O405GN - 25-12-2012

Ψηφίζω 721, 723, 724, 735. Αν και σχεδόν όλες τις έχω χρησιμοποιήσει, θεωρώ ότι αυτές οι 4 είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα υπερτοπικών γραμμών που συνδέουν γειτονικές περιοχές με σημεία αναφοράς όπως πχ σταθμούς τρένω, εμπορικές συνοικίες, μεγάλους κόμβους κλπ.


RE: Το καλύτερο λεωφορείο Αχαρναί - Άνω Λιόσια - pvuccino - 28-12-2012

Εγώ ψηφίζω 724, αν και είναι η πιο μπερδεμένη psycho γραμμή του λεκανοπεδίου!! Big Grin Πραγματικά όποιος έκατσε να σχεδιάσει τη διαδρομή της (ειδικά στους Θρακομακεδόνες) είναι για κλωτσιές!! Αυτό το μπες-βγες-ξαναμπες στην Πλατεία Αριστοτέλους είναι ανεκδιήγητο! Και φυσικά πάντα με την απαραίτητη ταμπελίτσα να μας λέει αν πάει κάτω ή πάνω γιατί αλλιώς φυσικά μυρίζεις τα νύχια σου! (αν και σε κάποια σημεία ούτε αυτό βοηθάει την κατάσταση: π.χ. πάει Άνω Θρακομακεδόνες ή γυρνάειWink Και σα να μην έφτανε αυτό το 'χουνε κάνει και κυκλικό! Να κάνει 2,5 ώρες στο τιμόνι ο οδηγός! Λες κι ήταν τόσο δύσκολο να το πάνε στην Πλατεία Καραϊσκάκη να κάνει τέρμα μαζί με τ' άλλα τα παιδάκια. (604, 641,642) Τώρα γιατί παρ' όλα αυτά είναι η αγαπημένη μου γραμμή; Μα για όλα αυτά φυσικά! Big Grin Κι επίσης γιατί είναι από τις λίγες γραμμές που μέσα σε μια "μικρή" (γκουχ γκουχ) διαδρομή δείχνει τόσο διαφορετικά μέρη της Ελληνικής κοινωνίας. Από τη "χλίδα" και τις βιλάρες των Θρακομακεδόνων στα τσαντήρια του Μεσονυχίου, στη βιομηχανική περιοχή της Λ.Καραμανλή και της Μεταμόρφωσης, στην "κοιλάδα" του Κηφισού και στο πλήρες αστικό τοπίο της Νέας Ιωνίας. Νομίζω μόνο στην Ελλάδα έχουμε τόσες κοινωνικές εναλλαγές στη διαδρομή ενός και μόνο λεωφορείου...


RE: Το καλύτερο λεωφορείο Αχαρναί - Άνω Λιόσια - krikri13 - 29-12-2012

(28-12-2012, 12:43 AM)pvuccino Έγραψε: Εγώ ψηφίζω 724, αν και είναι η πιο μπερδεμένη psycho γραμμή του λεκανοπεδίου!! Big Grin Πραγματικά όποιος έκατσε να σχεδιάσει τη διαδρομή της (ειδικά στους Θρακομακεδόνες) είναι για κλωτσιές!! Αυτό το μπες-βγες-ξαναμπες στην Πλατεία Αριστοτέλους είναι ανεκδιήγητο! Και φυσικά πάντα με την απαραίτητη ταμπελίτσα να μας λέει αν πάει κάτω ή πάνω γιατί αλλιώς φυσικά μυρίζεις τα νύχια σου! (αν και σε κάποια σημεία ούτε αυτό βοηθάει την κατάσταση: π.χ. πάει Άνω Θρακομακεδόνες ή γυρνάειWink Και σα να μην έφτανε αυτό το 'χουνε κάνει και κυκλικό! Να κάνει 2,5 ώρες στο τιμόνι ο οδηγός! Λες κι ήταν τόσο δύσκολο να το πάνε στην Πλατεία Καραϊσκάκη να κάνει τέρμα μαζί με τ' άλλα τα παιδάκια. (604, 641,642) Τώρα γιατί παρ' όλα αυτά είναι η αγαπημένη μου γραμμή; Μα για όλα αυτά φυσικά! Big Grin Κι επίσης γιατί είναι από τις λίγες γραμμές που μέσα σε μια "μικρή" (γκουχ γκουχ) διαδρομή δείχνει τόσο διαφορετικά μέρη της Ελληνικής κοινωνίας. Από τη "χλίδα" και τις βιλάρες των Θρακομακεδόνων στα τσαντήρια του Μεσονυχίου, στη βιομηχανική περιοχή της Λ.Καραμανλή και της Μεταμόρφωσης, στην "κοιλάδα" του Κηφισού και στο πλήρες αστικό τοπίο της Νέας Ιωνίας. Νομίζω μόνο στην Ελλάδα έχουμε τόσες κοινωνικές εναλλαγές στη διαδρομή ενός και μόνο λεωφορείου...

Συμφωνω με όλα!!!